Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Richard Ivar Buch

Tenk stort i Lister

Lister24: Richard Ivar Buch i Farsund og Jan Kristensen i Lyngdal fortjener likevel honnør for at de begge lar gammelt rivaleri ligge og åpner for å se om et giftermål kan gi en positiv mellom de to kommunene.

Ore skoles framtid avgjøres i kveld

Lister24: Ordfører Richard Ivar Buch ønsker ikke å kommentere saken mandag, siden partiet skal diskutere saken i sitt gruppemøte mandag kveld.

Ordfører Buch går av

Lister24: Farsunds ordfører Richard Ivar Buch tar av seg kjedet går av etter denne perioden.

Uvisst om Buch stiller til gjenvalg

Lister24: Ordfører i Farsund, Richard Ivar Buch , vil vurdere en forespørsel om å stille som ordførerkandidat hvis og når en slik forespørsel kommer.

Prosjektutvikling i millionklassen

Lister24: …tre ut av Farsund Vekst-eierskapet. Både ordfører Richard Ivar Buch , Torrey Skeibrok og Beate Marie Johnsen ga uttrykke for at deres respektive partier deler Frps oppfatning av at det er ønskelig at…

Høyre-exit for eksordfører

Lister24: Jeg har gitt partiet min begrunnelse for beslutningen. Jeg må legge til at jeg i ettertid har hatt en fin samtale med ordfører Richard Ivar Buch , sier Margit Brøvig. Her er hun fotografert i 2006.

Ordfører Buch trekker ytring om feilsitering

Farsunds Avis: På folkemøtet som ble arrangert i aulaen på Eilert Sundt i Farsund lørdag, viste debattleder Finn Holmer-Hoven til Farsunds Avis’ intervju med ordfører Richard Ivar Buch , som sto på trykk den 1. desember.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie