Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Rentefradrag på boliglån

Her er 10 gratis lån

Nettavisen : – Hvis det går som forventet vil rentefradrag og inflasjon i sum spise opp lånerenten for de med godt sikrede boliglån (illustrasjon: ddpavumba) , sier Reite.

Konservativ liberal sosialdemokrat

Lengre sak i Minervanett: Aksel Braanen Sterris bok om sosialdemokratiet trekker på innsikter fra mange idéretninger. Det gir interessante konklusjoner på spørsmål som spenner fra prostitusjon til rentefradrag .…alle ønsker god helse” (illustrasjon) , og argumenterer med at ”…

Sjekk hvor høy rente du må tåle

Nettavisen : Ikke hensyntatt rentefradrag .

Samboere må dele rentefradraget selv

DinSide: Hjelper ikke at dere endret selvangivelsen i fjor.

Bytt bank, spar 15.000 kroner

Dine Penger Online: Det blir noe mindre om du tar hensyn til avdrag på lånet og rentefradrag i selvangivelsen, men det er fortsatt mye penger som du ikke må anstrenge deg for å få, sier Røst. Siv Jensen er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

«Ingen eiendom, ingen stemmerett»

Økonomi – Lengre sak i NRK: Det skal heller ikke stikkes under en stol at med den gjeldende skattepolitikken er det mer gunstig å eie enn å leie her til lands. Som huseier får du rentefradrag for lån, og du minsker eller unngår formuesskatten. New York er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Ti lånebegreper du må kjenne til!

FNO – Finansnæringens fellesorganisasjon: Rentefradrag : Rentene du betaler kan du føre opp i selvangivelsen som fradrag i eventuelle inntekter du har. Dermed får du lavere skatt. Hvor mye lavere skatt? For hver hundrelapp du betaler i renter,… Boliglån er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie