Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Rebekka Borsch

Stans forsøplingen av havet

Lang artikkel fra NRK: Rebekka Borsch , sentralstyremedlem Venstre.

Norge uten ekstraterritorielt ansvar?

Lengre sak i RORG samarbeidet Norway: FIAN er uenig og Rebekka Borsch i Venstre kaller det dobbeltmoralsk og uetisk. (mer…)

Er vald inn i styret

Fjordenes Tidende: …sitt landsmøte på laurdag. Landsmøtet fornya også tilliten til leiartrioen Trine Skei Grande, Ola Elvestuen og Terje Breivik. I tillegg til Bjørlo får trioen med seg Guri Melby, Arne Ivar Mikalsen og Rebekka Borsch i sentralstyret.

Befolkningsvekst i fattige land er ikke problemet

Lengre sak i aftenposten: Debatt Rebekka Borsch , sentralstyremedlem Venstre. … Ut fra vårt forbruk er Norge er globalt sett blant de 20 verste landene, med et økologisk fotavtrykk (illustrasjon) som langt overgår jordens tåleevne.

Norge må diskutere menneskerettigheter

Dagbladet: Glattcellebruk, tvangsmedisinering og vårt forhold til autoritære regimer, er blant utfordringene.I jubileumsåret 2014 skal Stortinget (arkivfoto) debattere og forhåpentligvis…

På vei inn i sentralstyret

Røyken og Hurums avis: Borsch – som var stortingskandidat for Buskerud Venstre ved siste valg – har sittet som andre vararepresentant til sentralstyret i den siste perioden. Nå er hun innstilt som fast medlem av partiets valgkomité. Trine Skei Grande er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie