Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Rasmus Hansson

– Norske forbrukere føler klimaavmakt

1. jul. : Rasmus Hansson , stortingsrepresentant fra Miljøpartiet de Grønne, mener svarene de har gitt er et varskorop til politikerne.

Møte tirsdag den 17. juni 2014 kl. 9

18. jun. : 1. In nstilling fra næringskomiteen om jordbruksoppgjøret 2014 – endringer i statsbudsjettet 2014 m.m. … matdepartementets (illustrasjon) proposisjon om jordbruksoppgjøret, og at det ikke er gjenstand for forhandlinger i Stortinget.

Ingen flertall for Tjæresand-nekt

6. jun. : Det var Rasmus Hansson som på vegne av Miljøpartiet De Grønne ba Stortinget vedta at Statoil må trekke seg ut av tjæresandvirksomhet i Canada. … …Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss / Illustrasjonsfoto) , Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

– Utsira-enighet som ikke forsinker

4. jun. : – Vi synes dette er en bra nest beste løsning, det er bra med elektrifisering, men vi mener prosjektet aldri burde vært åpnet for oljeutvinning, sier Rasmus Hansson , talsperson og stortingsrepresentant for MDG. Høyre er også omtalt (arkivfoto)

Miljöpartiet kan bli nest største parti i Sverige

26. mai : Hilde Opoku, som neste helg skal gjeste Miljöpartiets kongress sammen med medtalsperson Rasmus Hansson, er meget positiv til fremgangen til søsterpartiet.I dag stemmer EU (arkivfoto) -borgere over hvem som skal være deres… (mer…)

Elektrifisering av Utsira: Løser bare 5% av problemet

Miljøpartiet de grønne: Den reelle løsningen, som regjeringen overholdet ikke har diskutert, er å ikke åpene Utsira, sier Rasmus Hansson, stortingsrepresentant for Miljøpartiet De Grønne. … Dette bør Stortinget (arkivfoto) si stopp til. (mer…)

Tatt imot med applaus på Stortinget

En artikkel fra Klar Tale og en fra NRK: Dalai Lama ble tatt imot med applaus på Stortinget (arkivfoto) fredag. Han oppfordret politikerne til å fortsette å snakke om vanskelige spørsmål med Kina. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie