Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Ragnhild Setsaas

Høstsex skaper hodebry

– Aust Agder Blad: Regjeringen mener et slikt tiltak vil bli for dyrt, og statssekretær Ragnhild Setsaas påpeker overfor NTB at overkapasitet i barnehagene er noe de ikke vil prioritere.

2100 lærerstudenter i Bergen slåss om 34 lesesalsplasser

– NRK: Men det er imidlertid helt opp til den enkelte høyskole å disponere lokaler og økonomiske ressurser på en best mulig måte, sier statssekretær Ragnhild Setsaas til NRK.no.

Ås-studenter mangler bolig

– to artikler fra nationen og TV2: — Kunnskapsminister Kristin Halvorsen (arkivfoto: Kunnskapsdepartementet) har signalisert at hun går inn for 2000 studentboliger i året, og jobber for at regjeringen går inn for det, sier Ragnhild Setsaas,… (mer…)

Kristin er fornøyd med egen politikk

– Universitas: Statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Ragnhild Setsaas, har tidligere sagt til TV2 at det ikke er regjeringens ansvar å skaffe studenter et sted å bo. (mer…)

Frp: – La private bygge studentboliger

– TV2: Men statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Ragnhild Setsaas peker på at det bygges 1000 studentboliger i året.

¿ Regjeringen plikter ikke å skaffe boliger til studenter

– en artikkel fra TV2 og en fra nationen: Ragnhild Setsaas mener studentboliger ikke er regjeringens ansvar. ¿ De plikter å satse på høyere utdanning, derfor trengs det flere studentboliger, sier leder i Norsk studentorganisasjon. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie