Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Per Olaf Lundteigen

Vil ha slutt på «statsgodkjent momsunndragelse»

Norges: Det er Per Olaf Lundteigen på Sps buskerudbenk som ikke er tilfreds med handlingsevnen og fremdriften til den blå-blå regjeringen.

– Utenlandske transportører må betale moms

Jens Stoltenbergs blogg: – Vi trenger en omfattende kartlegging av kabotasje i det norske transportmarkedet, og en intensivering av kontrollene for å hindre skatteunndragelser, sier Kjell-Idar Juvik, Sverre Myrli, Per Olaf Lundteigen og Janne Sjelmo Nordås .

Representantforslag 89 S

– Stortinget har en lengre artikkel: Representantforslag fra stortingsrepresentantene Per Olaf Lundteigen og Marit Arnstad om tiltak for en kunnskapsbasert naturforvaltning.

Møte torsdag den 19. juni 2014 kl. 9

20. jun. : 1. In nstilling fra Stortingets presidentskap om endring i retningslinjer for bruk av tilskudd fra Stortinget til stortingsgrupper og uavhengige representanter. Lærdal er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Vil ha Sp-omkamp om tiggeforbud

NRK 16. jun.: Per Olaf Lundteigen (arkivfoto: Stortinget) er en av dem.

Listhaug slipper unna med kritikk i priskontroll-sak

Aftenbladet: …SV og Senterpartiet fremmer et forslag om at brevet skal trekkes tilbake umiddelbart fordi det innebærer fri prisdannelse på landbrukseiendommer, sier Senterpartiets representant i komiteen, Per Olaf Lundteigen til NTB. Arbeiderpartiet er også omtalt (arkivfoto)

Ser kritisk på NRK

Klassekampen: – Han har ødelagt sine muligheter, sier Sp-veteran Per Olaf Lundteigen .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie