Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Olov Grøtting

Greni: – Ola Borten Moe svært viktig for Sps framtid

Retten Arbeidets Rett: Olov Grøtting fra Alvdal som er nestleder i Hedmark Senterparti går for Ola Borten Moe (arkivfoto: Berit_Roald) som leder.

Grøtting satser kollektivt

Retten Arbeidets Rett: Olov Grøtting har fått ny jobb og satser kollektivt – hun blir ny daglig leder for Kollektivtrafikkforeningen i Norge.

Trafikken har godt av å sette ned farten i Østerdalen

Retten Arbeidets Rett: Gruppeleder for Alvdal Sp, Olov Grøtting , mener det kan være bra for bilistene å bryte fartsmønsteret og sette ned farten gjennom Alvdal sentrum.

– Alvdal trenger en nærings- konsulent

Retten Arbeidets Rett: Partikollega Olov Grøtting var klar på at traileroppstillingsplass er i tråd med reguleringsbestemmelsene for Steimosletta. Arbeidsplasser.

Senterparti-profil Marit Arnstad har støtte fra 10 av 19 fylkeslag før arbeidet starter med å finne ny partileder når Liv Signe Navarsete går av på et ekstraordinært landsmøte i april

Arnstad. I tillegg har Østfold, Oslo, Vestfold, Buskerud, Akershus og Finmark stilt seg bak henne.

ABC Nyheter: … Olov Grøtting , sier at Vedum er en kommende Sp-leder, men at det er et åpent spørsmål om det skjer nå eller senere. …

Grøtting frykter blå kursendring

Hamar Arbeiderblad: – Sp har hatt gode målinger tidligere i kveld. Men etter hvert som stemmene i de store kommunene er klare, går det litt ned, sier Grøtting… (mer…)

– Feigt at Frp og Høyre trekker seg

Sporten på nett / Sport: Frp, Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss) , Sp, Ap og SV var invitert og hadde takket ja til å sitte i panelet… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie