Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Olemic Thommessen

Lysere for beitenæringen?

Gudbrandsdølen Dagningen: Vi håper de som har størst belastning merker en forskjell, sier Olemic Thommessen . … En fornøyd gjeng Høyre (arkivfoto) -folk forlater et lunsjmøte på landsmøtehotellet.

Dette gjør de i stedet for å møte Dalai Lama

Aftenposten: Stortingspresident og tidligere leder av Tibetkomiteen på Stortinget (arkivfoto) , Olemic Thommessen , opplyser at han har møter på Gardermoen fra klokken 09.00 fredag.

Møte onsdag den 7. mai 2014 kl. 10 (midlertidig)

Politikk – Stortinget har en lengre artikkel: President: Olemic Thommessen

Ungdomsopprør mot regjeringens vegring: – Møt Dalai Lama!

Omfattende omtale i NRK: Stortingspresident Olemic Thommessen har som landets høyet rangerte politiker allerede takket nei til å ønske Dalai Lama velkommen når han kommer til Stortinget fredag 9. mai. … Obama (arkivfoto) ba Kina ta opp dialog med eksilregjeringen.

Nettaviser får pressestøtte

– Tidens Krav: Pressestøtten skal endres fra 1. januar slik at den gis uavhengig av om avisene utgis på papir eller digitalt. Det er halvannet år siden regjeringen presenterte modellen. Tajik opplyser til Klassekampen at arbeidet er i rute.

Retorikkekspert: – Sjelden god tale

Gudbrandsdølen Dagningen: Olemic Thommessen sjarmerte Kongen, Dronningen og folket. – Sjelden god, mener retorikkekspert om talen under slottsmiddagen. I sosiale medier var talen en hit. Harald er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Vil holde Norden samlet

– Rana Blad: En sesjon i Nordisk råd er et toppmøte mellom regjeringssjefene og parlamentene fra de nordiske landene. Sesjonene arrangeres årlig i det landet som har presidentskapet i Nordisk råd. Marit Nybakk er president i Nordisk råd og leder…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie