Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Odd Einar Dørum

30.06.2014 Sommarens store inspirasjonsarrangement på Agder også i år – snart for tjuande gong

30. jun. : Hageselskap med Odd Einar Dørum 23. august på Evje. (mer…)

Ikke flertall for tiggeforbud i Oslo

18. jun. : – Jeg konstaterer at det ikke foreligger noe flertall i Oslo bystyre for å innføre totalforbud mot tigging, slik Frp har foreslått, sier Venstres gruppeleder Odd Einar Dørum. (mer…)

Borgerlig enighet om revidert budsjett for 2014

– Venstre: Venstres gruppeleder Odd Einar Dørum beskriver forhandlingene som konstruktive, og er godt fornøyd med enigheten om å prioritere blant annet idrett, treningsmuligheter for eldre og brann- og beredskapsarbeidet i kommunen. (mer…)

Oslos kollektivsuksess

– Venstre: Det er denne suksessen og arbeidsformen bak den som også vil sikre Fornebubanen og ny t-banetunnel, skriver Odd Einar Dørum i Aftenposten 9. mai. (mer…)

Kollektivsuksessen Oslo

Aftenposten: Den nye regjeringen har garantert 50 prosent tilskudd til Fornebubanen. Øvrige penger vil komme fra Oslopakke 3 og grunneierbidrag. Det arbeides nå for fullt med reguleringen og planleggingen av banen.

Venstres politiske mot

– aftenposten: Vi mener Venstre gjorde det riktige ved å lytte til partiveteran Odd Einar Dørum og Ervin Kohn fra Det Mosaiske Trossamfund.

Venstre avviste forslag om aldersgrense

– Aftenbladet: Det fikk tidligere justisminister og Venstre-leder Odd Einar Dørum til å erklære at han har skiftet ståsted.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie