Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Nils Aarsæther

Lokale politikere fra Senterpartiet sier nei til Ola Borten Moe som partileder

Politikk – nationen: Flere lokale Sp-topper sier Ola Borten Moe ikke nødvendigvis er den rette til å ta over ledelsen av Senterpartiet den dagen Liv Signe Navarsete velger å trekke seg.

– Liv Signes holdning til Sandra var iskald og avvisende

Naturvernforbundet Oslo Akershus – Norway: Senterungdommen er opprørt over det de ser på som en avtalt svertekampanje av Liv Signe Navarsetes venner i partiet. (mer…)

– Aarsæther prøver å sverte meg

– Nordlys: – En saklig kritikk, svarer Aarsæther. Det er full strid i Senterpartiet i Troms.Ifølge Borch skal Aarsæther ikke ha diskutert bråket mellom Liv Signe Navarsete arkivfoto:…

Navarsete får støtte

Politikk – Sogn Avis: Stortingsmedlem Nils Aarsæther i Senterpartiet sitt sentralstyre seier at han har stor sans for Navarsete sin leiarstil.

Sentralstyret slår ring om Navarsete

En artikkel fra Aftenbladet og en fra nationen: – Jeg har ingen grunn til å tvile på at Borch opplevde situasjonen som ubehagelig. Ingen skal behøve å oppleve noe slikt i Senterpartiet……mens Ola Borten Moe (arkivfoto: Berit_Roald / regjeringen3) er den systemlojale, sier Lundteigen. (mer…)

Burde ikke sagt i fra om utskjelling

NRK: Sp-politikker Nils Aarsæther mener ungdomspartiet har lekket informasjon til pressen med vilje. (mer…)

Vil ikkje seie noko før stortingsdebatten om landbruksmeldinga

nationen: Landbruksoppropet i Sp Vart utforma i påska, etter at forhandlingane med KrF om eit stortingsforlik om landbruksmeldinga braut… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie