Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Nikolai Astrup

Bred politisk lettelse over Utsira-kompromiss

HegnarOnline: Nikolai Astrup i Høyre understreker også viktigheten av at den nye avtalen om sikrer at det ikke blir forsinkelser i utbyggingen.- Vi har imidlertid i den senere tid vært bekymret for at flertallet på Stortinget (arkivfoto)…

Regjeringen vraket miljørådgiverne som skulle hjelpe kommunene å handle miljøvennlig

Teknisk Ukeblad: En rekke organisasjoner i miljøbevegelsen og næringslivet leverte i går et opprop til Nikolai Astrup (arkivfoto) og Ola Elvestuen, der de ba om at avdelingen gjenopprettes før det er for sent og…

Direktør: – Vi ble lurt trill rundt

Oppland Arbeiderblad: Den eneste Høyre-politikeren jeg har tiltro til er Nikolai Astrup , sier Johansen. … Biodiesel-eventyret til Habiol tok brått slutt da Stortinget (arkivfoto) innførte avgift på drivstoffet høsten 2009.

Kuppet Utsira: – Knusende nederlag for oljeindustrien

Bladet Putsj: Opposisjonen gadd ikke vente på regjeringen. Nå krever de full elektrifisering av Utsirahøyden. … Høyre (arkivfoto) på sin side er ikke like fornøyde.

Utsira-kupp skuffer regjeringen

Haugesunds Avis: Støttepartienes utroskapsaffære med de rødgrønne om Utsira skuffer og provoserer Høyre og Frp. Statoil og regjeringen tvinges i kne.

Frp med knallhardt Utsira-angrep på Ap

Dagbladet har en lengre artikkel: – De har presset gjennom sympolpolitikk bare for å tvinge regjeringen i kne.

Miljøvernministeren nekter å svare

En artikkel fra Aftenbladet og et par fra andre kilder: Miljøvernministeren fra Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss) er taus etter utsira-kuppet fra opposisjonen. Men Høyres Nikolai Astrup sier at samarbeidsavtalen med Venstre og Krf ikke er brutt. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie