Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Miljøpartiet de grønne

Hold stien din ren!

Homoludens 19. feb. : På onsdag var det bystyremøte her i Kristiansand, og MDG hadde en interpellasjon om reduksjon i bruk av fly. Samtidig dro Hanna Marcussen (MDG – leder for byutvikling i Oslo) fly tilbake til Oslo. Noe Fædrelandsvennen og…… (mer…)

Miljøpartiet under sperregrensen på ny måling

TV2 18. feb. : I februarmålingen, som er gjennomført av Opinion, får MDG en oppslutning på 2,7 prosent, en nedgang på 1,6 prosentpoeng fra januar. … …tydelige og står for en helhetlig politikk, sier partileder Knut Arild Hareide (arkivfoto) . (mer…)

MDGs kjøttfrie mandag: Frp-politiker nekter å spise i rådhuskantina

Nettavisen 16. feb. : Miljøpartiet De Grønne lovet kjøttfrie mandager om de kom til makten, og i går ble valgflesket gjennomført i praksis. … Årsaken var at de skulle børste sykkelfeltene (illustrasjon) . (mer…)

Høyre advarer mot AP-regjering avhengig av MDG og SV

Nettavisen 16. feb. : Høyre (arkivfoto) mener Arbeiderpartiet er avhengig av Miljøpartiet De Grønne for å sikre seg makten i 2017. Det kan bli katastrofalt for oljenæringen, mener Høyres Henrik Asheim. (mer…)

Høyre advarer mot De Grønne

DN 16. feb. : Høyre (arkivfoto) mener Arbeiderpartiet er avhengig av Miljøpartiet De Grønne for å sikre seg makten i 2017. Det kan bli katastrofalt for oljenæringen, mener Høyres Henrik Asheim. (mer…)

Årdal klagar på kraftkonsesjon

Nationen 22. jan. : Varaordførar Sandra Opheim og Miljøpartiet Dei Grøne fekk torsdag med seg fleirtalet i kommunestyret i Årdal på å klage inn vedtaket frå Noregs vassdrags- og energidirektorat om småkraftutbygging i Nundalen.

– Oljestopp betyr 52.000 kroner i økt skatt

Et par artikler fra SMP og Klassekampen 19. des.: Ingen foreslår å skru av oljekrana i dag, sier Miljøpartiet De Grønnes talsmann Rasmus Hansson.
(mer…)

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

AD4

google-336×280

Miljøpartiet de grønne (Block5)

MDG: – Fjern momsen på økologisk mat

Politikk – Nettavisen 16. feb. : Fjern momsen på økologisk mat, foreslår Miljøpartiet De Grønne. (mer…)

– Listhaug er drevet av frykt

Adressa har en lengre artikkel 9. feb. : SV og Miljøpartiet De Grønnes forslag om å sende et høringssvar som slår fast at Trondheim kommune ikke mener det er behov for ytterligere innstramninger i utlendingsloven, fikk bare stemmene fra SV, MDG og Venstre i formannskapet. (mer…)

Motvind for flyavgift

DN 8. feb. : Både Ryanair og Miljøpartiet De Grønne vil stanse regjeringens flyseteavgift. Forslaget bryter internasjonale avtaler, mener NHO Luftfart. (mer…)

Frp: bør innføres i Norge

NRK har en lengre artikkel 26. jan. : Rasmus Hansson – Nedverdigende:

SMID2

google-300x250b

Miljøpartiet de grønne (Block6)

Del 1 – Åpent møte med Rasmus Hansson stortingsrepresentant Miljøpartiet De Grønne

Youtube 16. feb. 2015 : Åpent møte i Ski med Rasmus Hansson, stortingsrepresentant for Miljøpartiet De Grønne: Hva innebærer det grønne skiftet for Follo og Oslofjord-regionen? Et møte med en av Norges aller… (mer…)

Rasmus Hansson støtter Lions Røde Fjær 2015

Youtube 27. jan. 2015 : Rasmus Hansson forteller hvorfor han støtter Lions Røde Fjær 2015. Lions Røde Fjær 2015 går til inntekt for det landsomfattende barne- og ungdomsprosjektet MITT… (mer…)

Miljøpartiet de grønne

Ap vil ha utslippsfritt bilsalg i 2030…

Dagsavisen har en lengre artikkel 4. feb. : Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson mener også Ap ikke tør å snakke om den store elefanten i rommet, nemlig olje- og gassektoren, og mener et program for lavutslippsteknologi ikke holder. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

Hva emballasjen lages av blir viktigere

Emballasjeforeningen 12. feb. : Grønt Punkt Norge startet med å presentere ferske tall og aktuelle saker, før de overlot scenen til aktører som Hans-Wilhelm Steinfeld, Hege Oldbergsveen og Rasmus Hansson. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

Støre om Venstres nei: – Sammenbrudd av tillit

NRK 10. feb. : Det er helt åpenbart at Venstre aldri burde gått inn forliket, sier Rasmus Hansson, stortingsrepresentant for Miljøpartiet de Grønne. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

MDG åpner for omkamp om Munch-museet

Osloby 13. feb. : Harald Nissen, gruppeleder for MDG i bystyret, ønsker en gjennomgang av kostnadene velkommen. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

MDG: – Bør velge Tøyen

Omfattende omtale i Dagsavisen 15. feb. : I helga var byggingen tema på årsmøtene til Oslo Venstre og Miljøpartiet De Grønne i Oslo. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

MDG vil vurdere Munch-museet på nytt

Dagbladet 14. feb. : Miljøpartiet De Grønne i Oslo vedtok lørdag at de ønsker en ny gjennomgang av kostnadene for et nytt Munch-museum. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

Her er planene: Slik vil kjøperen bygge ut Hausmannskvartalet

Lengre sak i Osloby 12. feb. : Byutviklingsbyråd Hanna Marcussen mente det var for sent å snu. … De har forpliktet seg til å utvikle boligene i Hauskvartalet etter såkalt BREEAM (arkivfoto) -sertifisering, som innebærer svært høye miljøkrav. (mer…)

Miljøpartiet de grønne

Raymond Johansen: Grønn vei til makt i 2017

Dagsavisen 15. feb. : «I alle spekulasjoner og analyser av mulige regjeringskonstellasjoner etter valget i 2017 er det påfallende og naivt ikke å nevne MDG.»… … …flere tenkelige samarbeidsalternativer som kan kaste statsminister Erna Solberg (arkivfoto)… (mer…)

ADP1

amazon-1