Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Marit Arnstad

– Frivillighet og folkeavstemming

Senterparti: Parlamentarisk leder Marit Arnstad og arbeidsutvalget; Trygve Slagsvold Vedum, Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim og Ola Borten Moe (arkivfoto) . (mer…)

Representantforslag 89 S

– Stortinget har en lengre artikkel: Representantforslag fra stortingsrepresentantene Per Olaf Lundteigen og Marit Arnstad om tiltak for en kunnskapsbasert naturforvaltning.

Har ikke fått Tour-svar

Dagsavisen: Parlamentarisk leder i Sp, Marit Arnstad , ber Høyre legge bort ønsket om kutt i pressestøtten. … Det er heller ikke sikkert at Edvald Boasson Hagen (arkivfoto) får sykle Tour de France for Team Sky, og det kan gå mot en Tour de France med kun én nordmann på laget.

Borgerlig krasj om snøscootere

Firda: Regjeringen bør i stedet sørge for at en permanent lov kommer på plass så snart som mulig, sier parlamentarisk leder Marit Arnstad .

Sp sier nei til å stoppe skuterforsøket

13. jun. : Den bør sikre at kommunene selv får beslutningsmyndighet når det gjelder motorferdsel i utmark, sier Senterpartiets parlamentariske leder, Marit Arnstad . Arbeiderpartiet er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Utsira-nederlag for regjeringen

Omfattende omtale i Dagsavisen: NEDERLAG: Regjeringen og Statoil er i ferd med å bli påført et nederlag i striden om Utsirahøyden. Opposisjonen står sammen om full elektrifisering.- Arbeiderpartiet (arkivfoto) gambler med tusenvis av arbeidsplasser…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie