Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Malin Stensønes

Dette vil politikerne med ny E18

– Asker og Bærums Budstikke har en lengre artikkel: MALIN STENSØNES :

Vil ikke stille mot nestlederne

– Dagen: Førstekandidat Malin Stensønes fra Akershus takker konsekvent nei til alle spørsmål om å stille til valg mot de foreslåtte nestlederne.

KrF-topper frykter familiepolitikken blir pengesluk

– Lengre sak i VG: – Jeg vil ikke at dere skal tro vi har gått fra vettet, men dette er en innstendig oppfordring om at vi må prioritere, sa KrFs førstekandidat i Akershus, Malin Stensønes , fra talerstolen.

Hareide erstattes av tre kvinner

– TV2: Næringslivslederen Malin Stensønes og ytterligere to damer topper listen til Akershus KrF etter at partilederen flyttet hjem.

Partitopper klappet frem til sikre plasser

– TV2: Fredag ble det klart at fylkesleder Malin Stensønes fra Nesodden topper listen til nettopp Akershus KrF ved valget neste år, og det blir dermed ikke et comeback for den kontroversielle tidligere…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

google-1

Malin Stensønes (Block6)

Dagrun og Hans Olav anbefaler Malin

Youtube 20. aug. 2013 : KrFs nestleder Dagrun Eriksen og parlamentarisk leder Hans Olav Syversen anbefaler deg å stemme på Malin Stensønes i Akershus.
(mer…)

Moderne familiepolitikk

Youtube 20. aug. 2013 : Som småbarnsmor kjenner Malin Stensønes, førstekandidat for Akershus KrF, på tidsklemma, og det å kombinere arbeidsliv og et godt familieliv.
(mer…)

google-300

amazon-1