Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Lars Myraune

Representantforslag 65 S

Stortinget har en lengre artikkel: (Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad) behandlet 11. juni 2012 et tilsvarende forslag ) fra representantene Arve Kambe, Eli Skogland, Svein Flåtten og Lars Myraune som alle representerte partiet Høyre.

– Erna bidro til oppgang

Namdalsavisa: For fire år siden sikret Lars Myraune fra Frosta seg plass på Stortinget. … Bare på Namsos (arkivfoto: Andreas Eriksson / Wikimedia) og Vikna.

Disse ble valgt

Levangeravisa: I siste periode er det Høyre og Lars Myraune som har hatt utjevningsmandatet fra fylket. … Da er det 100 prosent klart hvem som skal representere Nord-Trøndelag på Stortinget (arkivfoto) i neste periode.

Kaller det en skandale

Levangeravisa: …ville ikke Høyres stortingsrepresentant Lars Myraune vedkjenne seg at dette er kutt som skal tas i løpet av ett år, mens nestleder i Høyre Jan Tore Sanner sier det motsatte til avisen Dagbladet, nemlig at kuttene… Også omtalt: Elin Agdestein (arkivfoto: Høyre)

– Alle bør få 200 Mbit/s

Digi: Vi trenger høyere hastigheter, sa Høyres stortingsrepresentant Lars Myraune under et åpent medlemsmøte i Norsk Fiberforening torsdag i forrige uke.

– Dette vil ødelegge for matproduksjonen

NRK: Det var etter en debatt mellom landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum og Høyres stortingsrepresentant Lars Myraune på mandag at det ble sådd tvil i om Høyres alternative budsjett virkelig var reelt. Jan Tore Sanner er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

– Tør nesten ikke si Meråkerbanen

Advokatbladet: – Det er tøvete å kritisere Arnstad for å prioritere Meråkerbanen. Dette er ikke noen hilsen hjem, men et fornuftig prosjekt, sa Høyre (arkivfoto) s Lars Myraune .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie