Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Pressestøtten

Medieskatt er en dårlig idé | Steinar Juel…

Økonomi og Politikk og Helse – Aftenposten 23. feb. : Foruten å finansiere NRK, pekes det på at skatten også kan brukes til å finansiere pressestøtten og støtte til TV 2 som allmennkringkaster. (mer…)

Ingen av oss i AN hadde drømt om at 18 000 lesere skulle bli digitale abonnenter i løpet av et år

Økonomi – AN 20. feb. : Stortinget (arkivfoto) har varslet at det er aktuelt å gjøre en gammeldags lisensordning til en medieskatt som også skal bidra til nyhetsproduksjon i TV2 og kanskje til pressestøtte og graveprosjekter for andre medier. (mer…)

Mediepolitikk Skal utrede tilskudd til lokalradio

Lokalradio 19. feb. : …finansiere andre statlige bidrag til et vitalt demokrati og en mangfoldig medieoffentlighet, slik som allmennkringkasteroppdrag på radio, pressestøtte, tilskudd til… Også nevnt: Arbeiderpartiet (arkivfoto) (mer…)

Vil lokalavisa klare seg – også det neste tiåret?

Vikebladet 19. feb. : Men han har også studert lokalaviser og kringkasting og vore medlem av statlege utval på pressestøtte i Noreg og Danmark. (mer…)

Bredt mediefolik uten Frp

Nored 18. feb. : …slik som allmennkringkasteroppdrag på radio, pressestøtte, tilskudd til lokalkringkasting, samiske aviser, stipender og lignende. legge fram en sak om hvordan direktesending av store idrettsbegivenheter av… Stortinget er også nevnt (arkivfoto) (mer…)

Stortinget vil at alle skal betale NRK-lisens

VG 18. feb. : …sier Venstres Trine Skei Grande til VG. Skei Grande ser for seg en medieskatt som inkluderer ikke bare NRK-lisensen, men også pressestøtte og stipender til undersøkende journalistikk i en… (mer…)

Vil sikre to allmennkringkastere…

Politikk – Dagensmedier 18. feb. : …finansiere andre statlige bidrag til et vitalt demokrati og en mangfoldig medieoffentlighet, slik som allmennkringkasteroppdrag på radio, pressestøtte, tilskudd til lokalkringkasting,… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Pressestøtten (Block5)

Redaktøren i Nationen slutter

Journalisten 27. jan. : – Det å aldri være trygg på hvordan politikerne kommer til å behandle pressestøtten. (mer…)

En enklere hverdag

Dagsavisen har en lengre artikkel 26. jan. : Noen vil kanskje si at det er merkelig at momsfritaket, i likhet med pressestøtteordningen, bare tilfaller medier som kan vise til leserbetaling.Derfor (arkivfoto) må tradisjonelle gratisaviser på papir og… (mer…)

Skal vi være din lokalavis?

Lang artikkel fra Ifinnmark 9. jan. : Finnmarken får riktignok litt i overkant av en million kroner i pressestøtte fordi opplaget vårt er under 6.000 aviser, men det blir nesten som småpenger å regne når vi sammenligner det med en annen lokalavis. (mer…)

Dagen blir ikke helt den samme uten lokale journalister

Nyemeninger 8. jan. : Jeg tror det har bidratt til at TA mot alle odds har tatt igjen en suveren markedsleder, overvunnet nedleggingsspådommer og gjort seg uavhengige av pressestøtten. … Teknologisk (arkivfoto) og innen det digitale rubrikkmarkedet er det… (mer…)

SMID2

google-300x250b

Pressestøtten (Block6)

Er pressestøtten bra for ytringsfriheten

2. jul. 2013 .
(mer…)

Pressestøtten

Vårt Land-sjefen sikret seg rett på 27 mill. kroner

Nettavisen 15. des. 2015 : Rapporten viser hvilke enorme verdier den tidligere (illustrasjon) sjefen for landets største pressestøtte-mottaker har forhandlet frem: (mer…)

Pressestøtten

Hvem skal betale for den gravende dokumentaren?

Lang artikkel fra Rushprint 18. des. 2015 : Hun mener offentlig pressestøtte er helt avgjørende for både demokrati og ytringsfrihet, og skulle gjerne sett mer samfunnskritikk på skjermen. … …søknadsbunke ser jeg få søknader (illustrasjon) med gravende journalistikk,… (mer…)

Pressestøtten

Vårt Land skal kutte 10 millioner kroner

Økonomi – Nettavisen 6. jan. : Avisen har i år et budsjett på ca. 135 millioner og mottar 42 millioner i pressestøtte. … Ifølge Vårt Landsnettutgave (arkivfoto) krever avisens styre at kostnadsnivået skal reduseres med 5 millioner kroner i løpet av 2016, og at budsjettet skal… (mer…)

Pressestøtten

Klikk deg gjennom Journalistens interaktive grafikker fra 2015

Økonomi og Politikk – Journalisten 31. des. 2015 : Her kan du se samlede oversikter over opplag, lesertall, journalistlønninger, pressestøtte, konsernøkonomi og kart over hele avis-Norge. (mer…)

Pressestøtten

«At forslaget skulle bli stemt ned, hadde jeg forventet»

DN 15. des. 2015 : Sluttavtalen er blitt sterkt kritisert, særlig i lys av at avisene i Mentor Medier årlig mottar en tredjedel av den totale pressestøtten i Norge. … …fikk ikke med seg generalforsamlingen (illustrasjon) på sine krav. (mer…)

Pressestøtten

Vårt Land kutter 10 millioner kroner

Journalisten 6. jan. : Styret i Vårt Land krever ifølge avisen at kostnadsnivået reduseres med 5 millioner kroner i år og ytterligere 5 år i 2017. Avisen har et budsjett på rundt 135 millioner kroner og mottar 42 millioner kroner årlig i pressestøtte. (mer…)

Pressestøtten

Kristen avis taper stort på å slippe til muslim

Fritanke 5. jan. : I tillegg kommer tap av pressestøtte som utgjør rundt 60.000 kroner, forteller han på Twitter. (mer…)

Pressestøtten

Sophie Elise: Jentemakta

Dagsavisen har en lengre artikkel 3. jan. : Vi bloggere får heller ikke pressestøtte, og så lenge jeg merker innleggene har jeg god samvittighet overfor leserne. … – De første fanbildene noen ba om var på Tusenfryd (arkivfoto) . (mer…)

amazon-1