Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Laila Dåvøy

Rusfelt i politisk medvind

Politikk – Omfattende omtale i Rus avhengighet: I fjor gikk den til Laila Dåvøy, Krf, for hennes årelange og utrettelige arbeid for rusfeltet. … …var som å gi Nobelfredsprisen til nyslåtte president Obama (arkivfoto: Jurvelston / flickr) . (mer…)

Arbeidsplikt for sosialklienter er lite brukt

Velferd: – Noen er for syke til å kunne jobbe, så vi kan ikke ha en absolutt aktivitetsplikt, sier Laila Dåvøy i Kristelig Folkeparti.UENIGHET OM ARBEIDSKRAV: Høyre (arkivfoto)…

Krf svarer på 6 sentrale singelspørsmål

Lengre sak i Singelnett.no: Laila Dåvøy fra KrF igangsatte i Bondevik II-regjeringen et arbeid med en egen stortingsmelding om aleneboendes levekår og spesielle utfordringer.Vårt mål er å få Stortinget (arkivfoto) til å utarbeide…

– Jeg føler meg helt tom

NRK: Tirsdag skal Stortinget behandle et representantforslag fra Line Henriette Hjemdal, Laila Dåvøy og Kjell Ingolf Ropstad.

Vil ha døgnåpen sjenking

En artikkel fra Nordlys og en fra Finnmarken: Laila Dåvøy i Stortingets arbeids- og sosialkomité kaller forslaget det motsatte av en samarbeidsinvitasjon. … …omgås alkohol på en god måte, sier Frp-nestleder Per Sandberg (arkivfoto: FrP) . (mer…)

Vil ha mindre strenge regler for alkohol

En artikkel fra Klar Tale og en fra TV2: Kristelig Folkeparti sier at de er overrasket over forslagene. (illustrasjon) (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie