Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Knut Roger Hanssen

Vil ha Sea King på sokkel

Finnmarken: Det er ordfører Knut Roger Hanssen i Porsanger og fylkesmann Gunnar Kjønnøy i Finnmark som har gjort en felles henvendelse til Justis- og beredskapsdepartementet om å få donert et Sea King redningshelikopter (illustrasjon: Arrto) som skal settes på sokkel i Lakselv.

53 Høyre-ordførere: Glem det, Erna!

VG: Dette må den enkelte kvinne selv avgjøre, mener Porsanger-ordfører Knut Roger Hanssen . … Saken er nå på høring og vi skal vurdere alle innspill før vi fremmer saken for Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) , sier Solberg.

Får beholde varmebassenget?

Ságat: Nå mener ordfører Knut Roger Hanssen midlene er funnet.

Rådmann vil ha

Finnmarken: En som nekter å finne samme svar i krystallkula, som Statistisk sentralbyrå og rådmannen, er ordfører Knut Roger Hanssen . … Det er rett og slett ikke mange nok i arbeidsdyktig alder til å betjene eldrebølgen (illustrasjon) som kom- mer, fastslår rådmann Gunnar Lil- lebo.

Lønn: Rådmannen når ikke kommunelegen til knærne

Ságat: Lønnsforhøyelsen er gjeldende fra 1. mai hvert år. Også ordføreren, som følger rådmannslønna, får lønnsøkning fra 1. mai. Ordfører Knut Roger Hanssen tjente 942.000 kroner og betalte 347.000 kroner i skatt i 2012. Han havner på 19.

Porsanger Unge Høyre vil kutte i ordførerlønna

Ságat: Går forslaget gjennom, må også ordfører Knut Roger Hanssen tåle kutt i egen godtgjørelse.

Skattekrav fra Høyre-ordførere

Ságat: Ordfører Knut Roger Hanssen vil redusere omfanget av innsigelser.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie