Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Kjersti Toppe

Forbod stoppar ikkje ropet frå fattige

30. jun. : Det same har Kjersti Toppe i Senterpartiet gjort. … NOVA-rapporten peiker vidare på det er uklart i kva grad og korleis dei som tigger, er involvert i kriminalitet (illustrasjon) .

Telemark har verva flest nye medlemmer blant alle fylkeslaga – 97 nye hittil i år!

Senterpartiet 27. jun.: Neste trinn var at Kjersti Toppe og Per Olaf Lundteigen (arkivfoto: Senterpartiet) tok turen til Rjukan og besøkte… (mer…)

Høie har ansvar for manglende åpenhet

Senterpartiet 25. jun.: …vil ta stilling til saken når den blir framlagt, og ser fram til Syse-utvalgets rapport, sier Kjersti Toppe. (mer…)

En time til besvær

Dagsavisen 4. jun.: Det ser ut til å bli skjebnen til et forslag fra senterpartipolitikerne Kjersti Toppe , Trygve Slagsvold Vedum og Ivar… Stortinget er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Stemte ned fornybart

– Dagsavisen: KLIMA: Alle partier har støttet forslag om å bruke deler av Oljefondet til direkte investeringer i fornybar energi. Likevel ble dette stemt ned på 
Stortinget i går.

Betre rammevilkår for organisasjonseigde kulturbygg?

Kultur – Noregs Ungdomslag har en lengre artikkel: Stortingsrepresentant Kjersti Toppe frå Senterpartiet fremjar i dag eit privat forslag til Stortinget om tiltak for å betre dei økonomiske…

Hun kan skyve Borten Moe ut på sidelinjen

TV: Marit Arnstad (arkivfoto) skaper begeistring i Senterpartiet. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie