Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Kjell Ingolf Ropstad

Møte mandag den 16. juni 2014 kl. 10

Kultur – Stortinget har en lengre artikkel: Kjell Ingolf Ropstad :

Kommuner kan forby tigging fra i sommer

Nordmøre rundt, Tidens Krav: Vi er sentrumskamerater, og jeg hadde trodd de ville legge seg på en annen linje, sier KrFs Kjell Ingolf Ropstad .

Sp og regjeringen enige om tiggeforbud i kommunene

En artikkel fra nationen og noen fra andre kilder: Senterpartiet og regjeringen er enige om at det skal bli opp til hver enkelt kommune å innføre tiggeforbud, melder flere medier. (mer…)

Innfører kommunalt tiggeforbud

En artikkel fra aftenposten og en fra nationen: Vi er sentrumskamerater, og jeg hadde trodd de ville legge seg på en annen linje, sier Krfs Kjell Ingolf Ropstad til Aftenposten. (mer…)

Skriftlig spørsmål fra Kjell Ingolf Ropstad til kunnskapsministeren

Lengre sak i Stortinget: Dokument nr. 15:881 Innlevert: 30.05.2014 Sendt: 02.06.2014 Besvart: 06.06.2014 av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. … …Fremskrittspartiet og Høyre (arkivfoto) .

Møte onsdag den 7. mai 2014 kl. 10 (midlertidig)

Politikk – Stortinget har en lengre artikkel: Presidenten: Det åpnes for oppfølgingsspørsmål – først Kjell Ingolf Ropstad .

Møte tirsdag den 18. mars 2014 kl. 10

– Stortinget har en lengre artikkel: 4. Innstilling fra kommunal- og forvaltningskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Hans Olav Syversen, Line Henriette Hjemdal, Hans Fredrik Grøvan og Kjell Ingolf Ropstad om en…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie