Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Ketil Raknes

Frykter politisk ubalanse

– Dagens Næringsliv: Forfall i mediene og en pr-bransje som vokser kan gi ubalanse i politikken, mener SVs tidligere spindoktor. Nå skal Ketil Raknes utdanne nye pr-agenter.

Resept for mistillit

– aftenposten: Det var Kristin Clemet, Civita, Ketil Raknes , SV, og Øyvind Strømmen, journalist og medlem av Miljøpartiet De Grønne.

Dagens nyheter om Norge og rasisme

– Verdidebatt.no: Nekter å ta inn en kronikk skrevet av Kristin Clemet sammen med fra SV’er og tidligere statssekretær Øyvind Strømmen samt journalist og medlem i Miljøpartiet Ketil Raknes ,.

En ubegripelig fremstilling av Norge

Politikk og Forskning – Civita har en lengre artikkel: SV-politikeren og skribenten Ketil Raknes skrev boken Høyrepopulismens hemmeligheter, mens forskeren Anders Ravik Jupskås skrev Ekstreme Europa, som også dreier seg ytre høyre i Europa.

Kortreist møkk

Helse – Lengre sak i VG: Stortinget fikk ikke innsyn i Ketil Raknes sin kundeliste fra tiden som PR-rådgiver hos Burston-Marsteller da han ble politisk rådgiver for Bård Vegar Solhjell i SV.

Frykten for facismen

– Lang artikkel fra Dagsavisen: Men koblingen er ikke så underlig for oss som betrakter Fremskrittspartiet som et medlem i den europeiske familien av populistiske høyrepartier, slik for eksempel Ketil Raknes , statssekretær i Miljøverndepartementet,…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie