Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Kai G. Henriksen

Får drive skole i skolen

Rana Blad: Han fikk følge av blant andre ordfører Kai Henriksen som ikke var nådig mot rådmannen og skoleadministrasjonen som nå kom med forslaget ikke bare om å selge skolen, men attpåtil legge inn en klausul som ville gjort det umulig å drive skole i bygget.

I dag er denne kommunen 50 år

Rana Blad har en lengre artikkel: Nå nærmer man seg igjen 26.000 innbyggere, med 25.893 innbyggere ved utgangen av tredje kvartal i 2013. Det er likevel et godt stykke unna den visjonen som ble presentert i 2004. Da la en gruppe som ble ledet av senere ordfører Kai Henriksen … Også nevnt: Arbeiderpartiet (arkivfoto)

Ber politikerne flytte inn på demenshjem

NRK: Med knappest mulig flertall vedtok politikerne i Rana tirsdag budsjettet for neste år, med 41 millioner kroner i innsparinger .

Berger ungdomsskolene

Kultur – Rana Blad: Ordfører Kai Henriksen er glad for at budsjettet nå er i havn om enn med et meget knapt flertall.Rødts Atle Hiller stemte sammen med Høyre (arkivfoto) , Frp, Senterpartiet og Venstre og dermed kan de mange som gjennom de siste ukene har kjempet en durabelig kamp for å…

Kan bli bomfritt

Rana Blad: De skal da se på om prosjektet kan realiseres uten bompenger, sier ordfører i Rana, Kai Henriksen . … Ketil Solvik Olsen (arkivfoto) har lovet at selv om departementet skal se på prosjektet på nytt vil ikke dette forsinke opprustingen.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie