Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
John-Ragnar Aarset

Forsikrer at regjeringen vil prøve togstopp på Steinberg

Nordmøre rundt, Tidens Krav: Men prøveordningen med ordinær drift, trolig fra desember 2015, som statssekretær i Samferdselsdepartementet, John-Ragnar Aarseth lanserte falt ikke i god jord.…hør hva vi sier, er budskapet fra Høyre (arkivfoto) og Frp etter…

Dieselbiler kan få økte bompenger

Bergens Tidende – Dinmat.no: Statssekretær John-Ragnar Aarset i samferdselsdepartementet sier at han hadde et møte med bergenspolitikerne før jul, hvor de la frem sitt ønske om å innføre miljødifferensierte bompenger. … …samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (arkivfoto: &FrP) , og snakket om temaet.

Mener Horten må ha togstasjon

Gjengangeren: FORNØYD: Statssekretær John-Ragnar Aarset var imponert over det han fikk se av morgendagens jernbane inne i FIN-senteret på høyskolen. … …Ragnar Aarset fra Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss / Illustrasjonsfoto) i samferdselsdepartementet.

Logistikknutepunktet: Det blir delt løsning sør for byen

Nitr: Torsdag kveld bestemte Regjeringen at det nye logistikknutepunktet for Trondheimsregionen skal plasseres sør for Trondheim, etter flere tiår med til tider hard lokaliseringsdebatt. … …på Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) fra regjeringspartiene har ført frem.

Godsterminalen kommer sør for Trondheim

Trønderbladet: Regjeringa har i dag fredag bestemt at den nye godsterminalen skal komme sør for Trondheim, og at valget står mellom Torgård og Søberg. Ifølge ei pressemelding fra Fremskrittspartiet og Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss) , er saken allerede godt nok utredet.

Møtt av 40 demonstranter som sier nei til godsterminal

Trønderbladet: Aarset opplyser at regjeringa vil ta en beslutning om godsterminal før påske. Før den tid vil han besøke Nord-Trøndelag for å se på alternativene der.Høyre (arkivfoto) valgte til slutt å stoppe ved Hofstad…

Stasjonen kan ha vært stengt helt unødvendig

To artikler fra Drammens Tidende og Helgeland Arbeiderblad: – Men vi tok det opp, forteller statssekretær John-Ragnar Aarset. … Ett av tiltakene som Jernbaneverket (arkivfoto) mener må gjøres for å spare inn tid er å stenge plan-overgangen i Rødgata i Drammen, som nå er åpen for gående. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie