Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Iselin Nybø

01.07.2014 – Det er en tillitskrise i skole-Norge

1. jul. : Streik er det siste vi trenger. Skal vi løfte norsk skole er vi helt avhengig av å ha lærerne med på laget, skriver venstres Iselin Nybø og Trine Skei Grande i Dagbladet. (mer…)

Venstre ønsker å gi elever med dårligst resultater fra grunnskolen et tilbud om et ekstra år på skolebenken

En artikkel fra Abcnyheter og fem fra andre kilder 1. jul.: Skolepolitisk talskvinne i Venstre, Iselin Nybø, ønsker nå å starte et prøveprosjekt med et frivillig skoleår… (mer…)

Politikerne vil ha ett ekstra år på skolebenken

En artikkel fra VG og en fra Abcnyheter 1. jul.: Skolepolitisk talskvinne i Venstre, Iselin Nybø, mener de med dårligst resultater fra grunnskolen bør få tilbud om et ekstra år skolegang før de begynner med videregående opplæring. (mer…)

Gjenreis statusen til læreryrket

29. jun. : Iselin Nybø , utdanningspolitisk talsperson i Venstre.

Møte tirsdag den 27. mai 2014 kl. 10

Stortinget har en lengre artikkel: (10. Representantforslag fra stortingsrepresentantene Ketil Kjenseth, Iselin Nybø og Abid Q. Raja om en styrking av helse- og velferdstilbudet for studenter ).

Trur på fleirtal i Venstre for nynorsk grunnlov

LNK – Landssamanslutninga av nynorskkommunar: – Eg har lenge undra meg over kvifor Grunnlova skal vera på eit så gamalmodig språk, seier Iselin Nybø . … – Men ein har då klart å omsetja Bibelen (arkivfoto) til både nynorsk og bokmål?

11.06.2013 Iselin Nybø og Venstre reagerer sterkt på at Neda Ibrahim og familien ble deportert i natt

Tre artikler fra Venstre, NRK og Rogalandsavis: …det er nettopp det som skjer nå, sier Venstres stortingskandidat Iselin Nybø til Rogalands avis . Venstre mener tre år er nok. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie