Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Inger Noer

Intenst Venstre-oppgjør om omskjæring

Vårt Land: Og det er ikke helsemessig farlig, sa Inger Noer – fastlege i det sivile. … For det liberale partiet har alltid hatt stor respekt for foreldrerett (illustrasjon) og minoriteter.

Bare Sp snudde i skoledebatten

Glomdalen: Kommunestyret har avgjort den videre retningen for ungdomsskoletoget, selv om både Inger Noer og Thor Ringsbu trakk litt i bremsene. … Arbeiderpartiet (arkivfoto) ville utrede ny ungdomsskole på Holt på lik linje med Tråstad, men vant ikke gehør for sitt syn.

50 på helsemøte

Hamar Arbeiderblad: Inger Noer fra Venstre viste til at større kommuner vil åpne for at flere oppgaver kan overføres og løses i kommunene. – Vi har mye å gå på med å jobbe smartere og samhandle smartere, sa Noer som selv er både politiker og lege i Kongsvinger.

Helseduell

Hamar Arbeiderblad: I tillegg kommer tredjekandidat på Stortingslisten for Hedmark, Inger Noer , fra Venstre og andrekandidat på SVs liste i Oslo, Frøydis Elisabeth Sund. … FRA STORTINGET (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) : Bent Høie (H), Kari Kjønaas Kjos (Frp) og Thomas Brein (Ap).

Ringnes vil på Stortinget

En artikkel fra Østlendingen og en fra Hamar Arbeiderblad: – Et utjevningsmandat er mest realistisk, fastslår Ringnes fra Stange. Lørdag ble han enstemmig nominert til førsteplassen på stortingslista til Hedmark Venstre. På de neste plassene følger Martin Løken fra Elverum og Inger Noer fra Kongsvinger. (arkivfoto: Allison_Harper) (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie