Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Trygdemisbruk

Slik mener politiet Lime-nettverket er knyttet sammen

14. sep. : Svart avlønning kombinert med trygdemisbruk er et veldig viktig tema, sier sjef for Skattekrim i Skatt Øst, Jan Egil Kristiansen til VG. Fredag ble en 57 år gammel mann…

At tusenvis av dyr bare forsvinner i løse luften er for drøy kost

11. sep. : Man blir anmeldt for forsøk på trygdesvindel . … Og at 10-20 gauper (illustrasjon) tok knekken på 1.348 reinsdyr; den får reineierne dra lenger ut på vidda med!

Diktet opp jobber og svindlet Nav – tre kvinner dømt til fengsel

To saker fra Aftenposten og Nettavisen 10. sep.: Tre kvinner er dømt til fengselsgelsstraffer for trygdesvindel. De diktet opp jobber i et malerfirma og lurte Nav til å utbetale dagpenger, sykepenger og foreldrepenger, ifølge dommen. … …på de byggeprosjektene (illustrasjon) som kvinnene hevdet å ha jobbet på.
(mer…)

– Vi har bare sett begynnelsen

10. sep. : Ifølge Borge bruker kriminelle i arbeidsmarkedet såkalte lovlige strukturer til å begå skatte- og avgiftsunndragelser, fiktiv fakturering, trygdemisbruk og i enkelte tilfeller menneskehandel. Kripos er nevnt i artikkelen (arkivfoto: ZorroII)

Lime-saken: Bingomillionær utpekt som bakmann

9. sep. : …at politiet ikke kan utelukke at nettverket driver andre former for kriminalitet, men foreløpig er det bare mistanke om menneskehandel, skatteunndragelser (illustrasjon) og trygdemisbruk .

Mener Nav betalte Lime-ansattes lønninger

9. sep. : Vandvik sier til E24 at politiet ikke kan utelukke at nettverket driver andre former for kriminalitet, men foreløpig er det bare mistanke om menneskehandel, skatteunndragelser og trygdemisbruk . Gardermoen er nevnt i artikkelen (arkivfoto: Gaute Bruvik)

Mistenkes for menneskehandel, tvangsarbeid og trygdesvindel

9. sep. : Ofrene for menneskehandel kommer i hovedsak fra Nepal og Pakistan. … På pressekonferansen (illustrasjon: Øyvind Hagen / Statoil) kom det frem at politiet i dag har pågrepet 18 personer:

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie