Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Heidi Greni

– Usikkert for kommunereformen

NR – Nea Radio: Det sier stortingsrepresentant for Senterpartiet, Heidi Greni i en kommentar.

Usikker framtid for kommunereformen

Senterparti: Det er et smalt flertall som støtter regjeringens tidsplan for reformen og signaler om tvangsbruk mot kommuner som ikke blir enige om sammenslåing, sier Heidi Greni. (mer…)

Senterpartiets Heidi Greni om kommunesammenslåing:

ABC Nyheter: …stat og fylkesmann, så er det oppsiktsvekkende at Sp oppfordrer lokalpolitikerne til å trenere reformen, sier Njåstad…

Tror Sanners kommuneplan ryker

Rana Blad: Regjeringen lider nederlag for sitt prestisjeprosjekt, sier stortingsrepresentant Heidi Greni til Avisenes Nyhetsbyrå .

Møte torsdag den 22. mai 2014 kl. 10

Stortinget har en lengre artikkel: 7. Innstilling fra næringskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Marit Arnstad, Heidi Greni , Per Olaf Lundteigen, Geir Pollestad og Trygve Slagsvold Vedum om at Stavanger Havnesilo blir opprettholdt som kornlager.

Sanner vil tvinge gjennom kommunesammenslåinger

Senterparti: Av stortingsrepresentant Heidi Greni, Senterpartiets kommunalpolitisk talsperson. … Tanken om tvangssammenslåing av kommuner er langt fra ukjent i Høyre (arkivfoto) . (mer…)

– Mer rød-grønn distriktspolitikk

retten Arbeidets Rett: Stortingsrepresentant Heidi Greni mener det er mange viktige tiltak i den nye distriktsmeldinga som vil bety mye for kommunene i……budsjettbehandlingene på Stortinget (arkivfoto) at opposisjonen…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie