Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Hans Fredrik Grøvan

Stortingsflertall for videre drift?

Telen: Stortingsrepresentant for Kristelig Folkeparti og medlem av Transportkomiteen på Stortinget, Hans Fredrik Grøvan fra Vest-Agder, bekrefter overfor NRK at partiet som er en av regjeringens samarbeidspartnere vil støtte forslaget…

KrF fikk ikke abort og familie inn i Grunnloven men de politiske og sivile menneskerettighetene kom inn

– Lengre sak i Fri tanke: Hans Fredrik Grøvan førte ordet for KrF under gårsdagens grunnlovsdebatt i Stortinget.

KrF snytt for hestehandel

Namdalsavisa: – Noen kaller det en misforståelse, jeg vil kalle det at støtten ble trukket tilbake, sier KrFs representant i komiteen, Hans Fredrik Grøvan , som sier han er skuffet over utfallet.

Språkfarse om Grunnloven i ferd med å løses

– Dagbladet: Intens møtevirksomhet på Stortinget har ført til kompromiss-vilje i flere partier. … …representanter i kontroll- og konstitusjonskomiteen skal fortsette forhandlinger som kan forene Frp, KrF, Arbeiderpartiet (arkivfoto) , SV, Sp og De Grønne.

Krass Mongstad-kritikk mot de rødgrønne

– nationen: – Innstillingen viser at kritikken vi har fremsatt gjennom disse årene, har vært berettiget, sier partiets representant i kontrollkomiteen, Hans Fredrik Grøvan .

– Firefelts er ikke nødvendig

En artikkel fra NRK og en fra Agder: Hans Fredrik Grøvan fra Kristelig Folkeparti er en av medlemmene av komiteen som står bak innstillingen, men som ikke tolker dette som fire felt på hele strekningen:- Vår forståelse av motorvei er firefelts, sier Ketil Solvik Olsen (arkivfoto)… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie