Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Gunnar Gundersen

Borgerlige bondeforhandlere tar tiden til hjelp

Nationen: Når det vil skje, får vi komme tilbake til, sier Høyres landbrukspolitiske talsmann Gunnar Gundersen til NTB.Stortinget (arkivfoto) skal etter planen ha saken til behandling 17. juni, hvilket betyr at næringskomiteen vil måtte avgi…

Ber sentrum gå til Ap

– Klassekampen har en lengre artikkel: Venstre-nestleder Terje Breivik vil prøve enda en gang å spikre et jordbrukskompromiss med Frp og Høyre (arkivfoto) . – Men ikke for enhver pris, sier Breivik.

Sylvi Listhaug er knallhard

To saker fra HegnarOnline og nationen: Regjeringen har sendt Stortinget et forslag til jordbruksavtale som er så å si identisk med statens opprinnelige tilbud til bøndene. (mer…)

Isfront da Listhaug møtte bøndene

– Aftenbladet: Da Frp-landbruksminister Sylvi Listhaug møtte bøndene utenfor Stortinget tirsdag, ble det iskaldt tross forsommervarme i Oslo. Inne i nasjonalforsamlingen drømmer Høyre (arkivfoto) om støtte fra Ap.

Høyre håper på Ap-støtte til jordbruksavtalen

Aftenbladet: Arbeiderpartiet ønsker reformer som ligner på regjeringens tilbud til bøndene, mener Høyres landbrukspolitiske talsmann Gunnar Gundersen .

Mer av det som virker

– Lengre sak i Abelia: Gunnar Gundersen, Høyre. (mer…)

Regjeringen varsler færre ulv

Nationen: Partifelle Gunnar Gundersen sa til Nationen i fjor at bestandsmålene med en blåblå regjering. … Rasmus Hansson i Miljøpartiet De Grønne sier til Dagbladet at Norge vil bli tvunget til å øke ulvebestanden (illustrasjon) om vi skal ha en egen levedyktig bestand.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie