Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Geir Jørgen Bekkevold

Dagsavisen: Enighet i asylforhandlingene

Politikk – HegnarOnline: Innvandringspolitikk er et felt hvor avstanden mellom Venstre og KrF på den ene siden, og Frp på den andre siden, er størst. Ifølge avisen har både Frp og de to sentrumspartiene måttet gi etter.

Møte mandag den 10. juni 2013 kl. 10

Omfattende omtale i Stortinget: …først vil jeg si at jeg deler representantens beskrivelse av hvor bra det går i Agder. Vi har vært der i forbindelse med arbeidet med forskningsmeldingen. Det er et levende miljø, men en av… Artikkelen nevner også Elisabeth Aspaker (arkivfoto) (mer…)

1. Regionar i balanse og konkurranse

Stortinget har en lengre artikkel: Det blir i meldinga peikt på at regjeringa vil oppretthalde hovudtrekka i busetnadsmønsteret.Meldinga til Stortinget (arkivfoto) er innretta mot ei kunnskapsbasert verdiskaping og… (mer…)

Møte torsdag den 6. juni 2013 kl. 10

Stortinget har en lengre artikkel: Lundteigen, Martin Kolberg, Hallgeir H. Langeland, Geir Jørgen Bekkevold og Trine Skei Grande om endring i § 12 annet ledd i lov om Stortingets… (mer…)

Skatt på feriebolig i utlandet kuttes ikke.

Aftenposten: Representantforslag fra stortingsrepresentantene Laila Dåvøy, Line Henriette Hjemdal, Kjell Ingolf Ropstad og Geir Jørgen Bekkevold om tiltak for mennesker med nedsatt… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie