Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Geir Adelsten Iversen

Hasvik Senterparti vil ha Riston-kvoten rettslig belyst

Et par artikler fra Finnmarken og Altaposten: – Jeg er veldig overrasket over at Senterpartiet går til politianmeldelse når de selv har vært med på å realitetsbehandle saken, sier Husby. (mer…)

Anklages for korrupsjon etter kvotesalg

NRK: – Når man da er villig til å betale seg fra en leveringsplikt og det kanskje ikke finnes en lovhjemmel for at man kan gjøre det, så begynner det å handle om korrupsjon, sier gruppeleder Geir Iversen . … …Høyre, og Arbeiderpartiet (arkivfoto) med, sier Husby.

Slik kan Borten Moes ultimatum sikre seier

Lang artikkel fra NRK: Fylkeslederen i Finnmark, Geir Iversen , sier de har bestemt seg for å gi delegatene full frihet å forhandle med de andre deltakerne for å få et «best mulig resultat for Finnmark». … Det kan føre til at hun taper vervet som første nestleder til Ola Borten Moe (arkivfoto: Berit_Roald / regjeringen3) .

Ny leder i Finnmark Sp

Finnmarken: Geir Iversen ble ny leder etter at flere trakk seg fra sine verv etter årsmøtet i helgen.Finnmark Sp foreslår nå overfor valgkomiteen at partiets utrettelige stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen (arkivfoto: Senterpartiet) skal bli ny partileder, mens Ola…

Rushelvete lammet hele familien

To saker fra Altaposten og Radio Nordkapp: …kunne dette endt forferdelig galt, sier Iversen til Altaposten, litt lettet over at han klarer å snakke om dette i det offentlige rom. Han har nettopp lagt bak seg en krevende valgkamp som førstekandidat for Senterpartiet.vårt tilfelle fungerte verken lege- eller politiberedskap (illustrasjon: Politiet) ,… (mer…)

Dobbel feiring i stua

Finnmarken: Senterpartiets førstekandidat i Finnmark, Geir Iversen har valgvake hjemme i stua, samtidig som han feirer konas bursdag.- Veldig mange har vært opptatt av å få Jens Stoltenberg (arkivfoto: FlickreviewR / Wikipedia) vekk fra tv-skjermen i stua og…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie