Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Sykehjemsplasser

Pilene til værs for design-næringen

Økonomi – 22. feb. : …være avgjørende for at Norge lykkes på en rekke nye områder som vi i dag ikke tradisjonelt forbinder med helse, enten det gjelder redesign av sykehuskøer, nye skipsbroer eller som et element… (mer…)

Svært kritisk, men ikke interessert politisk?

Politikk – 21. feb. : Den sittende regjeringen vil fortsette å legge ned sykehus og akuttmottak, redusere utbygging av veier, nedprioritere sykehjemsplasser, droppe kreftmedisin til fordel for bistand… (mer…)

Vi vil ha en verdig alderdom | Sigrid Wisløff

Helse – Aftenposten har en lengre artikkel 21. feb. : Ved å redusere de gode og helsefremmende tilbudene i sykehjem og omsorgsboliger, kan liggetiden fort bli kortere grunnet mistrivsel, og Oslos behov for sykehjemsplasser i 2016 blir redusert i… (mer…)

Brød & Miljø: Tre lønner seg

Kurs.Arkitektur 17. feb. : Med et bruttoareal på 12 000 m2 fordelt på 108 sykehjemsplasser blir det også Norges største sykehjem i massivtre. (mer…)

Ny grønnaktig vår med Gratisparkeringspartiet

Helse – Dagsavisen har en lengre artikkel 15. feb. : På relativt kort tid vil sykehuskøene bli kortere. (mer…)

Varsler gjennomgang av sykehjemsplasser

Av-Avis 12. feb. : – Alle må kunne være trygge på at kommunen er der så snart det er behov for sykehjem eller omsorgsbolig, sier Fremskrittspartiets Stig Abrahamsen. (mer…)

Kan ha åtte nye sykehjemsplasser klar til 1. september

Auraavis 10. feb. : Åtte plasser: På høyre side av korridoren vil de åtte nye sykehjemsplassene kunne komme. Fra venstre pleie- og omsorgssjef Anne Berit Vullum, rådmann Per Ove Dahl, eiendomssjef Jan… … …imot pasienter som er ferdig behandlet på sykehusene (illustrasjon) . (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Sykehjemsplasser (Block5)

Effektiviserer helsevesenet med smartteknologi

Helse – Lengre sak i Aftenposten 11. jan. : En gjennomsnittskommune med rundt 12.000 innbyggere, med 100 sykehjemsplasser og 460 som mottar hjemmehjelp, vil dermed kunne spare 55 millioner kroner årlig. (mer…)

En uheldig sykehusutvikling?

Nyemeninger har en lengre artikkel 11. jan. : Samhandlingsreformen kom i 2012 med krav om å ta imot primært behandlede, dårlige sykehuspasienter til ikke-kompetent primærhelsetjeneste med stor mangel på sykehjemsplasser, og med risiko for smitteoverføring. … …sykdommer- fra hjerteinfarkt (illustrasjon) til inngrodd tånegl. (mer…)

Varme hender og varme hjerter

Lengre sak i BT 10. jan. : I tillegg bygges det 58 nye Omsorg pluss-leiligheter og 300 nye sykehjemsplasser i Bergen de neste fire årene. (mer…)

Mener Høyre-samarbeid var naturlig for Ap

Lengre sak i Innherred 2. jan. : Levanger har i dag 75 sykehjemsplasser og skal ned mot 50, mens Stjørdal har 55 plasser i dag og skal ned mot null. (mer…)

SMID2

google-300x250b

Sykehjemsplasser (Block6)

block6-business

(mer…)

Sykehjemsplasser

Professor med rullestol skal lede hjelpemiddel-utvalget

Omfattende omtale i Handikapnytt 15. des. : For eldre er det slik at jo flinkere vi er med hjelpemidler, desto flere dyre sykehjemsplasser sparer vi.

Sykehjemsplasser

Hadde 32 sykehjemsplasser. Nå er det kun fire igjen

AMTA 30. nov. : Nå er det kun fire plasser igjen i nybygget på Nesoddtunet, som sto klart i 2012 med 32 plasser, og som administrasjon og politikere sa var rigget for framtiden.

Sykehjemsplasser

Thorkildsen varsler omlegging av Oslos eldreomsorg

Politikk – Osloby 4. jan. : Eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen ønsker færre sykehjemsplasser og mer bruk av hjemmetjenester i eldreomsorgen. … Parlamentarisk leder for SV på Stortinget (arkivfoto) 2009-2012. (mer…)

Sykehjemsplasser

Kunst å snakke om

Hamar.Kommune 8. jan. : Det nye bygget som får 14 nye sykehjemsplasser og 28 omsorgsboliger i et felles bygg på 4800 m2, har nylig tatt imot sine første beboere. (mer…)

Sykehjemsplasser

Fabian Stang: – Eldrebyråden skaper utrygghet

Osloby 4. jan. : I gårsdagens utgave av Aftenposten mente Oslos nye eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen blant annet at hovedstaden de siste årene har satset for mye på å bygge ut antall sykehjemsplasser, på bekostning av den totale eldreomsorgen. (mer…)

Sykehjemsplasser

Fra sykehjem til hjemmetjenester

Ivarjohansen 6. jan. : Eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen ønsker – i tråd med byrådserklæringen – færre sykehjemsplasser og mer bruk av hjemmetjenester i eldreomsorgen. (mer…)

Sykehjemsplasser

Attraktivitet og aktivitet i Florø by

Firdaposten 8. jan. : Det er et stort behov for leiligheter til eldre, omsorgsboliger med og uten bemanning og sykehjemsplasser. … Felles for dem er at de er strandede (illustrasjon) monumenter for enkeltpolitikeres trang til å sette spor etter seg selv -… (mer…)

Sykehjemsplasser

Milliarder å spare med nyttige helsedingser

Økonomi og Helse – Aftenposten har en lengre artikkel 9. jan. : En gjennomsnittskommune med rundt 12.000 innbyggere, med 100 sykehjemsplasser og 460 som mottar hjemmehjelp, vil dermed kunne spare 55 millioner kroner årlig. … …innovasjon og digitalisering (illustrasjon) i Kommunenes Sentralforbund . (mer…)

amazon-1