Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Helse- og omsorgsdep.

– Helseministeren forsto oss

3. jul. : Helseminister Bent Høie garanterer en havarikommisjon for helsevesenet , som Unni Tobiassen Lie og Håkon Lie har arbeidet for i snart fem år. … Den gang satt Høie som leder av Helsekomiteen Stortinget (arkivfoto) .

Fagrapporter om folkehelsearbeidet

1. jul. : Helse- og omsorgsdepartementet fikk i går mandag 30. juni overlevert to rapporter som skal være med å legge grunnlaget for en ny folkehelsemelding. (mer…)

Implementering og metodeutvikling innen kunnskapsbasert praksis

1. jul. : Det vil være et stort behov for kompetanseheving innen kunnskapsbasert praksis i årene fremover. Både Kunnskapsdepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet etterspør kompetanse i kunnskapsbasert praksis. (mer…)

Inviterer til møteplass for folkehelse

30. jun. : Frivillighet Norge og Helse- og omsorgsdepartementet ønsker å invitere deg til en inspirerende og engasjerende konferanse om samarbeid mellom frivilligheten og det offentlige for bedre folkehelse og forebygge ensomhet. … Informer gjerne seksjon for kultur, oppvekst, bibliotek (illustrasjon) osv. (mer…)

Høies bortforklaringer

30. jun. : Helseminister Høie sier at styringen av Sykehus-Norge har fått en klarere politisk og demokratisk forankring med den nye regjeringen. … Men flere tusen i protesttog foran Stortinget (arkivfoto) tar ikke feil, skriver Kjersti Toppe. (mer…)

Høring – forslag til endring av matloven

30. jun. : Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet sender med dette på høring forslag til endringer i lov 19. desember 2003 nr. 124 om matproduksjon og mattrygghet mv. . (mer…)

Fastleger skal ikke henvise til abort

Regjeringen 27. jun.: Det foreslår Helse (arkivfoto) – og omsorgsdepartementet i en høring om endringer i fastlegeforskriften og abortforskriften. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Helse- og omsorgsdep.

Reservasjonsrett på amerikansk

3. jul. : Sylvia Burwell er helseminister i Obamas regjering, og Hobby Lobby Stores er en landsomfattende butikkjede for hobbyartikler. … …Nancy Pelosi (arkivfoto) , påpeker at over 90 prosent av USAs bedrifter er familie-eide, og svært mange er store.

Deler reisefriheten med andre

3. jul. : Dette står i brevet som Ingeleiv Haugen har fått fra Helse- og omsorgsdepartementet , og som vi nylig presenterte på nettsiden vår. … …vanskelig for henne å ta de årlige rehabiliteringsturene til Lanzarote (arkivfoto) med personlig assistent.

Vil stoppe rustestingen av ansatte

3. jul. : – Vi tar til etterretning at Industri Energi har sendt Petroleumstilsynets vurdering til Arbeids- og omsorgsdepartementet . … Ptils vurdering gikk i favør av ConocoPhillips (arkivfoto) .

Går i mellom politikk og bistand

3. jul. : * Bjarne Håkon Hanssen, tidligere helseminister og nestleder i Arbeiderpartiet, er styremedlem i Plan Norge.Mattis Sandblad VG Marte Gerhardsen kom fra en stilling i Utenriksdepartementet (arkivfoto) til jobben som generalsekretær i…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Helse- og omsorgsdep.

Samfunnsutvikling for god folkehelse. Rapport om status og råd for videreutvikling av folkehelsearbeidet i Norge

– to artikler fra Helsedirektoratet og NRK 1. jul.: Målgruppe: Helse- og omsorgsdepartementet, kommuner, fylkeskommuner, øvrige sektorer. (mer…)

Billigere å bo på dobbeltrom på sykehjem

1. jul. : Du kan lese mer om forskriftsendringen i brevet fra Helse- og omsorgsdepartementet .

Nalokoson nesespray som overdosestrategi

Helse – en artikkel fra Med.Uio og et par fra andre kilder 27. jun.: SERAF lanserte i går torsdag 26. juni, et nytt prosjekt i Oslo og Bergen, med utdeling av nalokson nesespray som akuttbehandling av opioid overdose som ble åpnet av helseminister Bent Høie. (mer…)

Har penger og tomt. Bygger helsepark

26. jun. : Både i regjeringen og hos helseminister Bent Høie er hospice viet betydelig oppmerksomhet, og planen er da også å få Høie til Moss til høsten. … …ønsker å gå videre med, er utbygging (illustrasjon) av et hospice-senter på minst 25 plasser.

SMID2

Helse- og omsorgsdep.

Helseministeren vil tillate å røyke heroin på

Youtube: Helseminister Jonas Gahr Støre tillater å åpne for røyking av heroin på Sprøyterommet. Reaksjonene er sterke. Støre beskyldes for å gi opp. I innslaget møter… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1