Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Formueskatten

Skatt er makt

2. jul. : Å senke formueskatten er i så måte et viktig grep for å sikre at norsk næringsliv fortsatt er konkurransedyktig, og for å sikre at norske eiere har samme konkurransevilkår som utenlandske.

Slik kan pengegaloppen stoppes

1. jul. : • Øke formueskatten på store formuer, gjennom å gjøre formuesskatten mer progressiv enn i dag. … …grad avgjør om man kan delta i prisgaloppen på det norske boligmarkedet (illustrasjon) .

Etterlyser grep for å få nordmenn til å investere mer

27. jun. : Regjeringen sa at de er opptatt av å løfte det private eierskapet, og viser blant annet til kutt i formueskatten .På Stortinget (arkivfoto) er regjeringens samarbeidspartner…

Frp varsler reduksjon av formuesskatten

26. jun. : I gårsdagens DN uttalte tidligere fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen at hun som oppdrettseier ikke klarer å betale formueskatten med bare stortingalønna, og at hun ønsker å endre på formueskatten .

Må ta ut penger til skatt

26. jun. : Tar utbytte Lisbeth Berg-Hansen er stortingsrepresentant og oppdrettseier. Hun mener formueskatten slår skeivt ut. Foto: Bente Milde.

Digitalisering og innovasjon

20. jun. : Ved å fjerne arveavgiften og redusere formueskatten, kan bedriftene investere mer i eget selskap. (arkivfoto) (mer…)

Statsminister Erna Solberg besøkte Aass Bryggeri

Dagligvarehandelen: Som familieselskap merker vi også belastningen ved formueskatten . (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Formueskatten

Kraftig FrP-stempel på revidert

Fremskrittspartiet: Vi må huske at vi allerede da fjernet arveavgiften, senket formueskatten, og reduserte skattesatsen for både lønnsmottakere og bedrifter. (mer…)

Sp anklager regjeringen for å tappe Nord-Norge

Politikk – HegnarOnline: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum anklager regjeringen for systematisk å ha ribbet Nord-Norge for midler siden de tok over makten i fjor høst.Statsminister Erna Solberg (arkivfoto) svarte på kritikken ved å vise…

Slik er formuesskatten for 12 av Norges milliardærer

aftenposten: Kommentar fra Spetalen: «Oversikten viser hvor vilkårlig formueskatten slår ut. Den medfører at norsk kapital eier eiendommene, mens utlendingene eier arbeidsplassene og kunnskapen inne i eiendommene.». Artikkelen nevner også Aker ASA (arkivfoto: Aker)

Civita-servietten

Dagbladet: Enten fordi eksemplene har vært misforståelser eller at formueskatten – som er en skatt på personer – bare har indirekte og beskjedne…Der har de sammen med Høyre (arkivfoto) nølt med å redusere…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Skeiv fordeling av inntekt og formue
  Strilen: Som kjent er arveavgifta fjerna og formueskatten skal avviklast.
 • Viktig å styrke privat eierskap
  Bergen: Funnene i rapporten underbygger hvor viktig det er å fjerne formueskatten og andre skatter og avgifter som virker konkurransevridende mellom utenlandske og norske bedrifter.
 • Til høyre for IMF og OECD
  Aftenposten: Regjeringen har gjennom reduksjonen i formueskatten og avskaffelsen av arveavgiften vist handlekraft.
 • Ikke fjern formueskatten
  Økonomi – Omfattende omtale i aftenposten: Den er ikke et alvorlig problem for innovasjon og entreprenørskap i Norge, mener professorer ved Norges Handelshøyskole.
 • FrP leverer i regjering
  9. mai : Arveavgiften er fjernet, formueskatten er redusert, veibevilgningene er økt, bompenger en rekke steder er fjernet og redusert, politiet er styrket, asylpolitikken er strammet inn og en rekke forenklinger og omorganiseringer er under veis.
 • – Fjern formueskatten
  Lengre sak i aftenposten: I forhold til vår uendelige store rikdom er det forsvinnende lite kapital tilgjengelig for å sikre fremtidens arbeidsplasser i Norge. Første virkemiddel bør være å fjerne formueskatten .
 • Roper varsku om økte forskjeller
  Rana Blad: – Men vi hadde i alle fall stort fokus på å gjøre noe med det. Vi la fram tre handlingsplaner mot sosial dumping, gjorde grep overfor formueskatten , sørget for en sosial skatteomlegging og førte en sosial familiepolitikk.
 • REGERINEN SOLBERG: MANGE SINE UTFORDRINGER
  Rikspolitikk: Samtidig skjer det mye innad i FrP, med Tyrving Gjedde i spissen. Blir det ikke betydelig skattelette på formueskatten , kan likegodt FrP gå…Etter åtte år med Jens Stoltenberg tok Erna Solberg (arkivfoto) over i…
 • By og land hand i hand?
  – Nord Trøndelag Arbeiderparti: …og Buskerud til sammen ved fjerning av formueskatten , sier det mye om hvilke områder denne regjeringen prioriterer. Det er ikke en politikk…
 • Konfronterer regjeringa med distriktskutt
  – Troms Arbeiderparti: …sentralisering innen utdanningen, og kutte i formueskatten som kommer de allerede rike kommunene i Oslo og Akershus til gode…
 • Krever at formueskatten fjernes i høstens budsjett
  Lang artikkel fra E24: Bedriftsforbundet mener det ikke er mer enn tiden og veien hvis man skal fjerne formueskatten før neste valg.Ifølge beregningene til NyAnalyse og Bedriftsforbundet, har finansminister Siv Jensen (arkivfoto) råd til å kutte…
 • NHO som miljønøler
  – Ukeavisen Ledelse: Det er en fremmed tanke for NHO. De vil ha både i pose og sekk. De har kjempet i årevis for å få skrotet formueskattene . Ikke nok med det: I…Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) har ikke sagt til NHO at de ikke må tro hun er en tryllekunstner.

google-336×280

Formueskatten

FN: Byer i Sør-Sudan plyndret og forlatt

Politikk og samfunn – Sunnmørsposten: – Den nye regjeringen har uansett lovt å fjerne formueskatten , sier Thon som alltid har vært kritisk mot byråkratiet og de høye skattene……møte krokodiller (illustrasjon) i Den hvite Nilen eller snikskyttere.

Korte renter kan gi negativ avkastning i år også

Newsroom.Nordea: 2013 har altså vært ett av flere dårlige år for korte renter, men hva med 2014? Til tross for at den nye regjeringen reduserte formueskatten

Norsk sjømatnæring – en global aktør

Politikk og Helse og Forskning og Økonomi – Lengre sak i Regjeringen: …fjerne arveavgiften i statsbudsjettet vil gjøre det lettere å gjennomføre generasjonsskifter i bedrifter. Vi har redusert formueskatten og… (mer…)

Protesterer mot avgiftsauke på farga diesel

Økonomi og finans – NRK: Finansminister Siv Jensen (arkivfoto) er ikkje spesielt populær blant bøndene for tida.

SMID2

Formueskatten

Endringer i formueskatten

Youtube: Finanskomiteens leder Torgeir Micaelsen forklarer endringene i formuesskatten. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1