Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Finansdepartementet

– Bankselgere må slutte å kalle seg rådgivere

3. jul. : Da Kredittilsynet gjorde en utredning på oppdrag fra Finansdepartementet i 2008, ble det sagt at tittelen rådgiver er desinformerende så lenge en bruker belønningsstrukturer i sparemarkedet.husforsikring bilforsikring innboforsikring helseforsikring (illustrasjon)…

Regelendringer som gjelder fra 1. juli 2014

1. jul. : Her gis en oversikt over noen viktige regelendringer fra 1. juli 2014 på Finansdepartementets ansvarsområde. Oversikten er delt inn i områdene skatter, avgifter og finansmarkedene (illustrasjon) .

Skatteoppkrevere vil stoppe finansministeren

30. jun. : Det er statssekretær Paal Bjørnestad i Finansdepartementet sterkt uenig i. … Hans Olav Syversen (arkivfoto) , finanspolitisk talsmann i KRF, er skeptisk til regjeringens forslag.

Morn’a, skatt!

30. jun. : Siv Jensen (arkivfoto) kan bli den finansministeren som vinner den 120 år lange kampen mellom kommunene og staten om skatteinnkrevingen. Men det kan gå på bekostning av kommunereformen.

Finansdepartementet vil ikke kommentere avskrivninger

27. jun. : Den politiske ledelsen i Finansdepartementet vil ikke si noe om hvilke vurderinger de gjør vedrørende avskrivninger på norske vindparker. – Jo lengre det utsettes, jo vanskeligere blir det å realisere prosjekter, sier Anders Gaudestad i SAE Vind. Stortinget er nevnt i artikkelen (arkivfoto: Allison_Harper)

Skriftlig spørsmål fra Åse Michaelsen til finansministeren

Stortinget: Dokument nr. 15:956 Innlevert: 16.06.2014 Sendt: 17.06.2014 Besvart: 23.06.2014 av finansminister Siv Jensen (arkivfoto) .

Færre kemnere, flere sykepleiere

24. jun. : OPPRYDNING: Finansminister Siv Jensen vil flytte innkreving av skatt og avgift fra kommunale kemnere til Skatteetaten. … …effektivitet, likebehandling av skattebetalere og at det kan bli enklere å avdekke økonomisk kriminalitet (illustrasjon) .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Finansdepartementet

Morn’a taxfree

2. jul. : Finansdepartementet har regnet på dette og anslår årlige tapte alkohol- og tobakksinntekter på grunn av taxfreeordningen til fire milliarder kroner i året. … En taxfreeflaske (illustrasjon) er avgiftsfri, og genererer dermed ingen avgiftsinntekter for staten.

Full frifinnelse i norgeshistoriens største skattesak

TV2 2. jul.: Staten ved Finansdepartementet må betale sakskostnader på til sammen…Ikke bare er dette en full frifinnelse i straffesaken (illustrasjon) .

Frp-Siv vil fjerne sløret

2. jul. : Heldekkende ansiktsplagg er en uting, ifølge finansminister og Frp-leder Siv Jensen. … Det borgerlige byrådet i Oslo (arkivfoto) har også forbudt heldekkende ansiktsplagg i skolene.

– Skulle gitt hva som helst for å få ham tilbake

2. jul. : Vi kjenner henne som Frp-leder og finansminister . … Siv Jensen (arkivfoto) om natten da hun mistet pappaen sin.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Finansdepartementet

Pollestad sier nei til Oslo-OL

En artikkel fra Aftenbladet og et par fra andre kilder 2. jul.: Høyres kulturminister Thorhild Widvey har stått fram som OL-tilhenger, mens Frps finansminister og partileder Siv Jensen har vært enda tydeligere som motstander. (illustrasjon) (mer…)

Velferdsstatens oljedopede venn

Aftenposten 1. jul.: Det er ikke uvanlig å sammenligne vår finansminister med. … Siv Jensen (arkivfoto: Kjetil_r / flickr) er populær på amerikansk høyreside.

Det NATO som Stoltenberg arver

Aftenposten 1. jul.: De løftene binder ikke opp finansministeren og flertallet i nasjonalforsamlingen hjemme. (arkivfoto: FlickreviewR)

Unison fordømmelse, ulike syn på reaksjoner

MIFF 1. jul.: Justisminister Tzipi Livni fra Hatnua og finansminister Yair Lapid fra Yesh Atid var sterkt imot forslagene. Artikkelen nevner også Benjamin Netanyahu (arkivfoto: US Department of Defense)

SMID2

Finansdepartementet

Sigbjørn og Torgeir – om velferd i statsbudsjettet

Youtube: Finansminister Sigbjørn Johnsen og leder av finanskomitéen Torgeir Micaelsen snakker om velferden i statsbudsjettet for 2011. (mer…)

Intervju om olje hos Finansdepartementet

Youtube: Februar 2011 fant jeg ut at jeg ville følge opp dokumentaren Medias makt ved å lage en dokumentarfilm om Den norske olje og dens betydning for vår nasjon…. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1