Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt – første skritt i prosessen

3. jul. : Aurskog-Høland kommune benytter formuesgrunnlag for boliger fastsatt av skattemyndighetene som grunnlag ved utskriving av eiendomsskatt på boliger. (mer…)

Eiendomsskatt – klagebehandling

3. jul. : Klager som blir tatt til følge vil bli kreditert på 4. termin for eiendomsskatt 2014. (mer…)

– Håper saken om eiendomsskatt legges død

2. jul. : Kommunestyret i Hjartdal vedtok i kveld at promillesatsen for eiendomsskatt opprettholdes. Taksten på eiendommene blir imidlertid lavere, og gir skattelette for innbyggerne. Nå håper ordfører Sven Tore Løkslid at den omstridte saken avsluttes.

Behandling av klager på eiendomsskatten

2. jul. : Ved spørsmål – kontakt servicekontoret – tlf 38 28 20 00.

Eiendomsskattelistene – 3 uker gjennomsyn

1. jul. : Eiendomsskattelistene finner du som vedlegg til denne artikkelen I tillegg legges listene ut på Moskenes rådhus mandag 30 juni til 3 ukers gjennomsyn med hjemmel i eiendomsskatteloven § 15. (mer…)

Ungdommer bistår ved eiendomsskatt

1. jul. : I forbindelse med innføring av eiendomsskatt i Rennebu, er 14 ungdommer i disse dager ute og samler grunnlagsmateriale for skatten.

Viser arkivet for stikkord eiendomsskatt

1. jul. : På årsmøtet i Oslo Arbeidersamfunn vedtok vi å gå inn for innføring av eiendomsskatt i Oslo, etter valget i 2015. Du kan lese mer om bakgrunn her .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Eiendomsskatt

De investerte 3,5 milliarder – fikk igjen 19,5 mill. ved salg

3. jul. : Billigsalg. Den blir røpet i en søknad om utsettelse på innbetaling av eiendomsskatt til Meløy kommune.

Her står Torfinn ved den minste av de tre delene som skal bli tårnet til vindmølla

28. jun. : I tillegg vil den gi Berlevåg kommune en solid inntekt i form av eiendomsskatt , på flere millioner kroner.Det meste er fra Siemens (arkivfoto) , og underleverandører som et finsk…

Gir mest til landets aller rikeste

27. jun. : – En rekke land har dessuten høyere eiendomsskatter enn i Norge. … Milliardærer som Kjell Inge Røkke (arkivfoto) og Stein Erik Hagen er for eksempel i denne gruppen, sier Møen.

Politikk og samfunn Skatt Jensen uten ryggdekning

25. jun. : Finansdepartementet bekrefter overfor DN at kommunene fortsatt skal kreve inn den kommunal eiendomsskatten – også etter en reform. … …sier Hans Olav Syversen (arkivfoto) , KrFs parlamentariske leder og leder av Stortingets finanskomité.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten i Nordre Land skrives ut som planlagt

29. jun. : Spørsmål rundt differensiering av eiendomsskatten i Nordre Land er en hard nøtt å knekke.

To av tre blå kommuner har eiendomsskatt

27. jun. : Til tross for stor ideologisk motstand, har to av tre blå kommuner eiendomsskatt . Borgerlige ordførere sier de er avhengig av eiendomsskatten for å få hjulene til å gå rundt.

ROAN KOMMUNES BUDSJETT FOR 2014 BEHANDLET OG VEDTATT

26. jun. : Videre vedtok kommunestyret å innføre eiendomsskatt for 2015 fra 01.01.15. Kommunestyret vedtok også muligheten for å reforhandle kommunens bank- og låneavtaler. (mer…)

Snikinnfører nasjonal eiendomsskatt

25. jun. : Om få år kan den kommunale eiendomsskatten være større enn formuesskatten. – Vi frykter dette er en ønsket utvikling fra norske politikere, sier fagsjefen i Skattebetalerforeningen.

SMID2

Eiendomsskatt

Kjemper mot eiendomsskatten

Youtube: Ordførerne Eva Kristin Andersen i Fredrikstad og Gunnar Bakke i Bergen er to av FrPs 18 ordførere. De mener innbyggerne i deres kommuner merker det positive … (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1