Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Bompenger

Bil, avgift og CO²

3. jul. : Gratis parkering og null bompenger vil ikke stå seg særlig lenge.

Reagerer på bomsats

3. jul. : Leirvik har lenge vært skeptisk til bompengeprosjektet Namsos-Steinkjer (arkivfoto: Tmsaur) -Malm.

La brukerne betale!

En artikkel fra Samfunnsmagasinet og en fra BT 3. jul.: Demokratene i Norge har vært totalt i mot bompenge-finansiert bybane i Bergen, helt fra idéen ble født i Bergen bystyre. (mer…)

Bilistene flås av Høyre og FrP

3. jul. : FrP som gikk til valg på at bompengene skulle fjernes, øker fra høsten satsene av bompenger til utrolige 350,- kroner i tur retur fra Oslo til Kristiansand – i tillegg til dette vil regjeringen stadig sette nye Norgesrekorder i bompenge innkreving.

– Til syvende og sist er det forbrukerne som vil sitte igjen med regningen

2. jul. : De mener brukerbetaling fra Kiruna til Narvik i praksis er en snikinnføring av bompenger på tog, noe som aldri er gjort i Norge før. Også omtalt: Jernbaneverket (arkivfoto)

Vil ha konkurranse på Oslo-ruta fra Hovden

2. jul. : Avvikling av bompenger i Eiksundsambandet kan gi ytterligere vekst.

Statsforvaltningen – StatRes, 2013

1. jul. : Veiinvesteringene, som inkluderer både de utbyggingene som er finansiert direkte av staten, og de som er finansiert av bompenger, har økt relativt kraftig hvert år bortsett fra i 2010 og 2011 da en stor andel… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Bompenger

Økt satsing på E6

3. jul. : Vi har videre satt i gang arbeidet med en bompengereform for å redusere bomtakstene eller eliminere bomstasjonene. … …byråkratiske verneprosesser igangsatt av Arbeiderpartiet (arkivfoto) , SV og SP.

Norge har verdens dyreste bensin. Frp: – Jeg forstår godt at folk reagerer

2. jul. : – Jo, og vi har fått kuttet litt i engangsavgiften for bil, og bare her i Nord-Norge har vi fått kuttet bompengeforpliktelsene med rundt to milliarder kroner. … …med veistandarden (illustrasjon) på den over 2000 kilometer lange veien.

Ei statleg handsrekning

1. jul. : LEIAR: Både Nordhordlandspakken og andre tilsvarande vegsatsingar kan få lågare bompengesats . & hellip ; Så lenge staten slepp så rimeleg frå utbygging (illustrasjon) av kommunikasjonane her i landet, bør ein leggja seg ekstra i selen for å belasta brukarane minst mogleg.

Forandring pryder

1. jul. : Utsendelsene om at det blir bompenger på Segway må naturligvis skrives på gamlemåten. … Å tillate proffboksing som Siv Jensen dyktig argumenterer for («Norge og Nord-Korea er de eneste igjen med forbud»), poker (illustrasjon) , morsomme kjøretøy og mer alkohol, er lure grep fra de blå.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Bedre i brattbakken
  1. jul. : Tre fjerdedeler av utbyggingen skal finansieres med bompenger .
 • Bli med på kjøretur på nye Riksveg 4
  1. jul. : De tre vedtatte byggeprosjektene på Riksveg 4 skal finansieres gjennom en kombinasjon av statlig tilskudd og bompenger .
 • – Blir dyrere å være nordlending
  1. jul. : – Det er jo i praksis en innføring av bompenger på jernbane, noe som aldri tidligere er gjort her i landet. … …finansierte jernbaneprosjektene (illustrasjon) på Østlandet, sier Lyngedal.
 • – Sololøp fra Iversen
  29. jun. : Alle kommunene i Nordhordland er enige om at Nyborgtunnelen er det viktigste enkeltprosjektet for regionen, og både Nordhordlandspakken og Regionrådet går nå inn for bompengefinansiering som den mest realistiske løsningen.
 • Sjøfartsdirektoratet er 6 år før tiden
  28. jun. : Du kan sykle til jobb uten å bli svett, du får frisk luft, sparer utgifter til drivstoff og bompenger, det er bra for miljøet og du bidrar til å redusere køene på vegnettet. (mer…)
 • Kvaløy blir tunnel-lobbyist
  27. jun. : – Hvis noen velger å kjøre via Espedal og Gilja når de skal ut på Nord-Jæren for å spare bompenger i Ryfast, så bør de ta et økonomikurs, mener Kvaløy.
 • – Vitaminnsprøyting for næringslivet
  27. jun. : Også Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen var full av lovord og varslet at dette prosjektet vil kunne nyte godt av overgangsordningen for bompengeprosjekter.
 • E39 Hove-Sandved blir forsinket
  27. jun. : Staten tar 90 prosent av kostnadsøkningen, bilistene resten gjennom bompenger . … Økte kostnader som gjør at prosjektet igjen må godkjennes av Stortinget (arkivfoto) utsetter arbeidet på E39 mellom Hove og Sandved.
 • – Fv 17, nå eller aldri
  26. jun. : – Hvis vi ikke får realisert bompengeprosjektet , vil det aldri skje, i alle fall ikke de første 50 åra, argumenterte en meget engasjert fylkesråd.Det er nå eller aldri for bygginga av Fv 17/Fv 720 Namsos-Steinkjer arkivfoto: Tmsaur /…
 • – Flere utlendinger må bygge vei i Norge
  26. jun. : Helgeland Nord ca. 1630 mill.kr Helgeland Sør ca. 2150 mill.kr Brattås- Lien ca. 1280,0 mill.kr Delvis bompengefinansiert ca. 1,1 mrd.kr i bompenger Utfordringer: Også nevnt: Saltfjellet (arkivfoto: Enuja)
 • – Jens er omvendt Robin Hood
  Lengre sak i Nettavisen : Matmomsen er økt fra 11 prosent til 15 prosent, egenandelene på medisiner er økt, bompengetrykket er økt kraftig. … – Undersøkelsen avslører at skattelette ikke er noen vinnersak i valget til høsten, sier Unio-leder Anders Folkestad (arkivfoto: Jon T Merg / UNIO) til NTB.
 • Stanset urettferdig bomprisheving
  Fremskrittspartiet: Forslaget som ble vedtatt i dag gir Samferdselsdepartementet fullmakt til å justere takst- og rabattsystemet for utvalgte bompengeprosjekt , deriblant Oslofjordtunellen, E6 i Østfold og E18 i Agder, slik at de som har rabattavtaler og…

google-336×280

Bompenger

1,5 milliarder for Fv 17 Sprova-Jådåren med veg til Malm

26. jun. : Totalkostnaden for hele bompengeprosjektet var tidligere i år beregnet til 1.920 millioner kroner.

– Per Sandberg er James Bond, og Siv Jensen har gitt ham «license to cry in the parliament»

25. jun. : – Siv Jensen er finansminister, og hun må øke dieselavgiften og tillate mer bompenger . (arkivfoto: FrP)

Gir seg uten bitterhet

25. jun. : Her spriker det mye i forhold til eksempelvis bompenger og parkering.

Ap-ja til sjåførovervåking

25. jun. : Blant forslagene var krav om obligatoriske bompengebrikker i utenlandske vogntog. … TUNGTRAFIKK: Eirin Sund sier velkommen etter til samferdselsministeren, som vil bruke bombrikker for å hindre at utenlandske trailersjåfører (illustrasjon) bryter loven.

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1