Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Bevæpning av politiet

– Rettet våpen mot politiet

30. jun. : Ved 08-tiden lørdag morgen rykket væpnet politi ut til en molo på Damsgård, etter å ha fått melding om at en mann viftet med et våpen.

Mann pågrepet i væpnet politiaksjon i Verdal

En artikkel fra SMP og seks fra andre kilder 29. jun.: Verdal: En mann i 40-årene er pågrepet utenfor en bolig i sentrum av Verdal etter en væpnet politiaksjon. Mannen skal ha avfyrt skudd mot en bil som var på vei fra stedet søndag ettermiddag.Mannen blir satt i politiarresten, og et skytevåpen (illustrasjon)… (mer…)

Omringer hus etter skyting i Verdal

En artikkel fra VG og noen fra andre kilder 29. jun.: Omringer huset: En væpnet politiaksjon finner sted i Verdal søndag ettermiddag. (mer…)

En mann har meldt seg etter drap i Fredrikstad

Kriminalitet – en artikkel fra NRK og en fra F-B 29. jun.: Politiet i Østfold fikk melding om skytingen kvart over åtte lørdag kveld, og væpnet politi rykket ut. … Både hundepatruljer og politihelikopteret (illustrasjon: Politiet) deltok i søket. (mer…)

Luftpistol utløste væpnet politiaksjon

En artikkel fra Sandnesposten og en fra SMP 28. jun.: Et luftvåpen og en forsvunnet nøkkel utløste væpnet politiaksjon natt til lørdag. (mer…)

Dette må du vite om mannen som danket ut Eric Cantor

Økonomi – aftenposten: 2. Han vil la folk bære våpen .

Tulletelefoner utløste væpnet politiaksjon på Konnerud

En artikkel fra Nordmøre rundt, Tidens Krav og en fra Vennesla Tidende : Personene som står bak knyttes til rus og psykiatri (illustrasjon: Ambro) , sier operasjonsleder Morten Eriksson ved Søndre Buskerud politidistrikt. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Bevæpning av politiet

Verdal: Bevæpnet politi rykket ut etter skyteepisode

29. jun. : Politiet i Nord-Trøndelag melder på Twitter klokken 14.51 at væpnet politi har rykket ut etter en skyteepisode i Verdal.

Nyhetsbrev om atomsaker juni 2014

28. jun. : Midt i en alvorlig sikkerhetspolitisk diskusjon om EU sin avhengighet av energi fra Russland, velger det statseide selskapet Vattenfall å forsyne reaktor 3 i Ringhals med ferdige brenselselement fra Russland.En pressemelding fra Greenpeace (arkivfoto) 13. juni forteller at…

Unge Høyre tigge-trosser egen regjering

21. jun. : Ungdomspartiet behandlet også et forslag om generell bevæpning av politiet . (arkivfoto)

– Politiet hadde grunn til å skyte

NRK: Spesialenheten for politisaker mener politiet i Tromsø hadde grunn til å avfyre skudd mot en mann i sentrum av byen i oktober i fjor.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Mann drept etter skyteepisode i Fredrikstad
  En artikkel fra F-B og fem fra andre kilder 29. jun.: Det meldes om mye væpnet politi i området og flere skuelystne. (mer…)
 • Jubelen stilnet
  20. jun. : Å vokse opp med væpnet politi og føle seg mistenkeliggjort er det vel ingen som ønsker.
 • Skudd avfyrt i Askim sentrum
  NRK: Gjerningspersonene skal så har forsøkt å gjemme seg ved minibankterminalen til DNB, der de til slutt ble pågrepet av væpnet politi .
 • Det ble ikke enighet i våpen-spørsmålet
  20. jun. : På Sundvolden Hotel i Hole kommune i Buskerud, der den nye regjeringen satte seg ned for å diskutere politikk etter valget, samles flere hundre unge politikere for å ta stilling til blant annet bevæpning av politiet . Høyre er nevnt i artikkelen (arkivfoto)
 • ISIS angriper Iraks største oljeraffineri
  Flere artikler fra TV2, Dagsavisen, aftenposten, Nettavisen , Bergens Tidende – Dinmat.no, VG og Petro.no: De politiske lederne advarer mot sekterisme og slår samtidig fast at det kun er sikkerhetsstyrkene som har lov til å bære våpen. (mer…)
 • Iraks ledere maner til enhet og samhold
  Seks saker fra VG, ABC Nyheter, Dagens Næringsliv, aftenposten, NRK og Sunnmørsposten: MARSJERER: Iraks politiske ledere, både sjiamuslimske og sunnimuslimske, slår fast at det bare er landets sikkerhetsstyrker som har rett til å bære våpen. (mer…)
 • Her ber han folk ta til våpen mot ISIL
  En artikkel fra Nettavisen og et par fra andre kilder: – Borgere som er i stand til å bære våpen og kjempe mot terroristene, som kan forsvare sitt land, sitt folk og sine hellige steder, bør melde seg frivillig og slutte seg til sikkerhetsstyrkene for å oppnå dette hellige målet. Også omtalt: Obama (arkivfoto: US Government) (mer…)
 • Eksisterende kunnskap benyttes ikke til å endre treningen på bruk av fysisk makt – Politiforum
  11. jun. : Aun Hunsager Andresen, politioverbetjent.
 • – Frustrert fordi han ikke hadde bolig
  Bergens Tidende – Dinmat.no: Fredag rykket væpnet politi ut til en boligblokk i Fyllingsdalen , etter å ha fått melding om slåssing.
 • Seks skadet i knivslagsmål på nattbuss i Trøndelag
  To artikler fra aftenposten og NRK: – Vi besluttet å rykke ut til stedet ut med væpnet politi, forteller operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB. (mer…)
 • Blodig knivdrama på nattbuss
  – NRK: Bussen er under kontroll av væpnet politi ved Malvik nå i natt.
 • Mann truet med maskinpistol
  Oppland Arbeiderblad: Mann i 30-årene pågrepet av væpnet politi i Finnmark. … Vestfinnmark politidistrikt har mandag ettermiddag pågrepet en mann i 30-årene i Hammerfest (arkivfoto) .

google-336×280

Bevæpning av politiet

«Vi kan ikke behandle Forsvaret mildere enn et utested»

7. jun. : Særlig er det påkrevd å gjennomgå praksisen med å ikle sivilster uniform, bære våpen og ikke minst la de utføre oppgaver som gjør at de deltar direkte i stridighetene, for å se om man i… Artikkelen nevner også Arbeiderpartiet (arkivfoto)

Seks skadd i slagsmål på nattbuss i Trøndelag

Fire artikler fra Bergens Tidende – Dinmat.no, ABC Nyheter, Sunnmørsposten og Levangeravisa: – Vi besluttet å rykke ut til stedet ut med væpnet politi, forteller operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB. (mer…)

Væpnet politi var i aksjon og stoppet biler i Varangerbotn i Øst-Finnmark første juledag. Situasjonen er løst, opplyser politiet

ABC Nyheter: I følge vitner har væpnet politi stoppet og kontrollert biler i rundkjøringen innerst i Varangerbotn, i krysset mellom E6 og E75, skriver Nordlys . (mer…)

To personer pågrepet i voldssak i Halden

MC-Web: De to, en mann og en kvinne, begge i 30-årene, ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon mot en leilighet i sentrum av Halden onsdag formiddag. Pågripelsen forløp uten dramatikk. (mer…)

SMID2

google-300x250b

Bevæpning av politiet

Intervju med Nrk Sørlandet.avi

Youtube: VIDEO: Leonhard Hoff Simonsens hybel ble i går stormet av væpnet politi etter at bankansatte mente de kjente han igjen. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1