Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Barne-, likestillingsdep.

For dårlig innsats mot barnefattigdom

1. jul. : Riksrevisjonen anbefaler at Barne-, likestillings- og integreringsdepartementet bør vurdere hvordan denne kompetansen kan brukes. (mer…)

Levanger får barnevernvakt

30. jun. : Ordningen får penger fra Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet . … I tillegg til Levanger blir kommunene Steinkjer (arkivfoto) , Verdal, Inderøy og Verran tilknyttet barnevernvaktordningen.

-Feil kurs i familiepolitikken

27. jun. : I Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet er likestillingspolitikken blitt organisatorisk skilt fra familiepolitikken – et lite, men symboltungt grep.

Selv ikke Høyre støtter Horne-forslag

27. jun. : Fredag ettermiddag sendte lederen i familie- og kulturkomiteen på Stortinget, Svein Harberg, ut en pressemelding der han gjør det klart at Høyre (arkivfoto) ikke vil være med på likestillingsministerens planer for hvordan reglene om…

Dom falt i Arbeidsretten

26. jun. : Fagforbundet har stevnet Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet for arbeidsretten i denne saken. (mer…)

Dom falt i Arbeidsretten

26. jun. : Fagforbundet har stevnet Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet for arbeidsretten i denne saken. (mer…)

Ny saker framlagt av sametingsgruppa i plenum

26. jun. : Inkluderingsdepartementet. Formålet med publikasjonen er å gi en samlet og oppdatert framstilling av offisiell samisk statistikk. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Barne-, likestillingsdep.

Lavere inntekt blant innvandrere

3. jul. : Denne artikkelen er utarbeidet på oppdrag fra Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet . (mer…)

Venstre støtter lovendring for telefonsalg fra katalogselskaper

27. jun. : Både Justisdepartementet, Næringsdepartementet og Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet er involvert i ulike lover og regler knyttet til salg og forhold mellom selskaper. Stortinget er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Han er oftest i media

26. jun. : Høyres helseminister Bent Høie, Frps samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, Høyres kulturminister Thorhild Widvey og Frps barne- , likestillings- , og inkluderingsminister Solveig Horne . … Begge sitter på Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) for Rogaland Frp.

Innvandrerandeler blant ansatte i virksomheter 2012

26. jun. : Rapporten er støttet økonomisk av Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet .

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Foreslår å gi fylkesmannen ansvar for flyktningene
  – en artikkel fra SMP og en fra Kommunal-Rapport 2. jul.: Bergen: Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne vil vingeklippe Integrerings- og mangfoldsdirektoratet og overføre bosettingsansvaret for flyktninger til Fylkesmannen. (mer…)
 • Guffen lapskaus
  25. jun. : – Smidighet og fleksibilitet er stikkord. Å vifte med pekefingeren foran dem har ingen effekt.Losene rapporterer om at ungdommene som deltar i prosjektet opplever vansker som mobbing (illustrasjon) , psykiske problemer, rusproblemer og familieproblematikk, i tillegg…
 • Riksrevisjonens undersøking av barnefattigdom
  25. jun. : Riksrevisjonen tilrår at Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet . … Sosiallærere og andre har ikke alltid visst hvor de skal henvende seg med ungdommen, å trekke inn barnevernet ( illustrasjon ) kan virke altfor dramatisk.
 • Silje motiverer elever med 90 prosent fravær
  25. jun. : I disse dager får 27 kommuner og bydeler beskjed om at de er utvalgt til å få midler til oppfølgings- og losfunksjoner for ungdom fra Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet . (illustrasjon)
 • – De kunne spytte i maten min
  25. jun. : I disse dager får 27 kommuner og bydeler beskjed fra Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet om at de er utvalgt til å få midler til en oppfølgings- og losfunksjon.
 • Nytt tiltak for å førebygga at ungdom fell ut av vidaregåande
  25. jun. : Ifylgje Barne- , likestillings-og inkluderingsdepartementet får Kvam herad 308.167 kroner til prosjektet i tre år.
 • Barnevern der barn bor
  16. jun. : KS har på bakgrunn av møtet sendt dette innspillet til ledelsen i Bufdir, med kopi til Barne- , likestillings- og inkluderingsdepartementet :
 • Det viktigste er forebygging
  En artikkel fra Regjeringen og et par fra andre kilder: Det sa barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne da regjeringen la frem ny… Akersgata er nevnt i artikkelen (arkivfoto) (mer…)
 • Vil gi gratis plass i barnehage
  Drammen kommune – Politikk og lokaldemokrati: Kommunen betyr mest, for dem som trenger den mest. Nå kan vi virkelig lette på situasjonen for barnefamilier, med lav inntekt. Det åpner barne-, likestillings- og inkluderingsminister, Solveig Horne (arkivfoto) , for gjennom revidert nasjonalbudsjett. (mer…)
 • Strengere lov har ikke fjernet telefonsalgstrøbbel
  Forbrukerombudet: I år skal regelverket gjennomgås på nytt av Barne- ,- likestillings- og inkluderingsdepartementet .
 • Disse vil YS ta ut ved streik i staten
  En artikkel fra E24 og et par fra andre kilder: YS Stat varsler streik for 1.400 medlemmer fra 26. mai. (mer…)
 • Tannlegen kan bli dobbelt så dyr på bygda
  Firda: Publisert 12.05.2014 kl 08:21 Oppdatert 12.05.2014 kl 08:31. … Tannlegen (arkivfoto) kan bli dobbelt så dyr på bygda

google-336×280

Barne-, likestillingsdep.

– Foreldre kan bøtelegges

24. jun. : Barne- , likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne har lest brevet og sier det viser at Oslo kommune tar dette problemet på alvor.

Loser skal rettlede ungdom

24. jun. : Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. (mer…)

Skriftlig spørsmål fra Helga Pedersen til barne-, likestillings- og inkluderingsministeren

Stortinget: … likestillings- og inkluderingsdepartementet var å få snudd den negative utviklingen fra 2011/2012 med en opphoping av stadig flere flyktninger i mottak som hadde fått innvilget opphold og… Også omtalt: Solveig Horne (arkivfoto)

EuroPride kaster glans over Frp

20. jun. : Siden FrP inntok Barne- og likestillings- og inkluderingsdepartementet har minister Solveig Horne hatt et svare strev med å vinne tillit i et politikk- og kunnskapsfelt som Frp som parti har dårlige forutsetninger for å styre – fordi de… Også omtalt: NTNU (arkivfoto)

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1