Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Arbeids- og sosialdep.

Når kriser er hverdag

3. jul. : I opposisjon var arbeidsminister Robert Eriksson en pådriver for å utvide pleiepengeordningen, og regjeringsplattformen nevner dette feltet særlig.

Ber Robert Eriksson trekke endringene i forskrift om arbeidsrettede tiltak

2. jul. : FLT har laget et høringssvar til Arbeidsdepartementet på høringen Et enklere tiltakssystem tilpasset brukernes behov.

Ja til midlertidige i staten?

2. jul. : Det hadde vært interessant om arbeidsministeren kunne gi en prinsipiell begrunnelse for valget om ikke å røre tjenestemannsloven, som gjelder for ansatte i staten.

Siv ble ropt i øret, og har fått anfall siden. Nå kjemper hun mot Nav

Lengre sak i AN og noen fra andre kilder 2. jul.: Er en ankeinstans i saker om trygde- og pensjonsspørsmål Organiseres under Arbeids- og sosialdepartementet En anke til Trygderetten skal gå gjennom den instansen som ga avslaget. Også nevnt: Lofoten (arkivfoto) (mer…)

Siv mot Goliat

Lengre sak i Lofot-Tidende og en fra AN 2. jul.: Er en ankeinstans i saker om trygde- og pensjonsspørsmål Organiseres under Arbeids- og sosialdepartementet En anke til Trygderetten skal gå gjennom den instansen som ga avslaget. … Her er historien bak den langvarige tvisten i Lofoten (arkivfoto) . (mer…)

Tillitsvalgte frykter hardkjør i sommer

2. jul. : Lite bemanning om sommeren gjør at ansatte på sykehus og i politiet må jobbe annenhver helg. Arbeidsminister Robert Eriksson vil utnytte arbeidskraften mer effektivt. … Både Politiets Fellesforbund (arkivfoto) og hovedtillitsvalgte ved St.

Nå kan du kreve ny ferie om du blir syk

30. jun. : Ifølge arbeids- og sosialdepartementet , har EU (arkivfoto) -domstolen de siste årene avsagt flere dommer vedrørende i direktivet som gjør det nødvendig med enkelte endringer i ferieloven for å styrke arbeidstakernes rett til ferie.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Arbeids- og sosialdep.

Her får TV 2 tilbud om billigere arbeid – svart og uten moms

30. jun. : Et resultat er at arbeidsministeren nå vil nå øke strafferammen for alvorlig brudd på arbeidsmiljøloven fra ett til tre års fengsel. … Det handler om alt fra hvitvasking (illustrasjon) av kriminelt utbytte til menneskehandel.

Inspirert i Ulsteinvik

30. jun. : Arbeids- og sosialdepartementet har innført ei ny intensjonsavtale for inkluderande arbeidsliv, som trer i kraft 1. juli, og i samband med dette fekk statsråden høyre om arbeidet Rolls-Royce har gjort for å få ned sjukefråverstala.

Ap-Hadias hemmelige maktbryllup

28. jun. : Hadia Tajik ble allerede som 22-åring politisk rådgiver for daværende arbeidsminister Bjarne Håkon Hanssen. … Heggelund er for tiden stortingsrepresentant for Høyre (arkivfoto) i Oslo, hvor han er medlem i arbeids- og sosialkomiteen.

– Det er håp for børsoppgang i Europa i dag

26. jun. : Det amerikanske arbeidsdepartementet skal i dag klokken 14.30 offentliggjøre hvor mange nye arbeidsledige det har vært den siste uken i USA.Kværner har sikret seg en rammeavtale med Statoil (arkivfoto) , og inngår samtidig en…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Arbeids- og sosialdep.

Spinndoktoren

Kunstkritikk 18. jun.: Ideen om å stille et ultimatum der Helse- og sosialdepartementet enten måtte akseptere bildet, eller så ville samtlige… Artikkelen nevner også Akersgata (arkivfoto: Fagerback)

Balansert forenkling

Haugesunds Avis: Da arbeidsminister Robert Eriksson presenterte endringsforslagene i arbeidsmiljøloven, eskalerte LO-leder Gerd Kristiansens beskrivelser fra til. … Unio-leder Anders Folkestad (arkivfoto: Jon T Merg / UNIO) ser forslagene som et .

Næring: Siste pinse med stengt Vinmonopol?

Radio Nordkapp: Tidligere i år sendte Helse- og sosialdepartementet er forslag ut på høring der regjeringen ønsker at vinmonopolbutikkene skal kunne ha åpent jul-, nyttårs-, påske- og pinseaften.

Vil vite ambisjonsnivået for HMS i petroleumsvirksomheten

Fellesforbundet: Fellesforbundet har i dag sendt brev til Arbeids- og sosialdepartementet, der vi spør hvorfor ambisjonen er tatt ut av tildelingsbrevet. (mer…)

SMID2

Arbeids- og sosialdep.

Arbeidsminister Anniken Huitfeldt – Landsmøtet 2013

Youtube: Uploaded with FTP Uploader. (mer…)

Kaffepause for arbeidsminister Anniken Huitfeldt og forgjenger Ruth Ryste

Youtube: Huitfeldt var onsdag i Bamble og Porsgrunn for å drive valgkamp, men tok seg god tid til en kaffepause hjemme hos Ryste. Ryste, som opprinnelig er fra Bambl… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1