Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Anbudsregler

Space Group er konkurs

25. jun. : Slike oppdrag er omfattet av offentlige anbudsregler og det gjør en overdragelse til andre arkitektkontor vanskelig. … …paviljongen under den pågående arkitekturbiennalen i Venezia (arkivfoto) .

Går for billigste PC-pakke

Lister24: Vedtaket ble dermed kjøp av PC-er for inntil 800.000, men de kan ikke ha med om det skal være nytt eller brukt i forhold til lov om offentlig innkjøp og anbudsregler .

Tvang frem nytt anbud

Bergens Tidende – Dinmat.no: Jeg ser ikke bort fra at vi da velger en annen anbudsmodell som gir oss anledning til å rydde opp i eventuelle misforståelser underveis. … Itslearning tapte i fjor anbudet til NTNU (arkivfoto: Alex Brasetvik / Wikimedia) i Trondheim.

Flytter arbeidsplasser på grunn av 5000 kroner

NRK: – For meg som ordfører er det ikke hyggelige nyheter å se at offentlige anbudsregler kan gi et sånt utslag som man her åpenbart har fått.

Vardø kommune kan ha gjort ulovlige avtaler for 20 millioner

NRK: Kommunen har tidligere innrømmet at de ikke tar så alvorlig på anbudsreglene , som da de solgte Kiberg skole i fjor for 300.000 kroner uten budrunde . Også omtalt: Arbeiderpartiet (arkivfoto)

Kurs for leverandører ift offentlige anskaffelser/innkjøp i det offentlige

Lesja kommune: Abakus skal holde kurs i anbudsregler for offentlige anskaffelser. Målgruppen er leverandører. (mer…)

EØS-anbudsregler truer lokaldemokratiet?

Dagsavisen: I Finnmark har fylkeskommunen hemmeligholdt all saksbehandling rundt et 90 millioners kjøp av kollektivtjenester, hurtigbåtruter. Pga ”EØS-anbuds-regelverk”. Vi som bruker båtene fikk ikke se…Ja, men saksdokumenter (illustrasjon) kan da oversettes til engelsk?

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Anbudsregler

Mister ruteopplysning til Sverige for 5000 kroner

– Oppland Arbeiderblad: Nordland fylkeskommune er selvfølgelig forpliktet til å følge anbudsreglene , men jeg vil gjerne ha klarhet i om fylkeskommunen utnytter de mulighetene som regelverket måtte gi for å legge inn også andre kriterier enn pris, sier Steffensen.

Offentlige barrierer

Velferd: Anbudsregler må nødvendigvis være smått rigide, men det må være mulig å få inn en åpning som gjør at mindre aktører som de fleste sosiale entreprenørene ofte er, får muligheten til å gjøre jobber for stat og kommune.

Utbyggingsavtale mellom Tolga og Opplandskraft

Tolga kommune: …regionen med en forberedende oppstart allerede i 2014. Vanlige anbudsregler vil sjølsagt gjelde for prosjektet, så næringslivet i regionen… (mer…)

Ønsker fokus på sikkerhet ved anbud

Sjøfartsdirektoratet: Sjøfartsdirektoratet stiller spørsmål om behovet for sterkere fokus på sikkerhetsaspektet i anbudskonkurranser. … Han vedgikk også at sikkerheten ikke har vært vektlagt nok etter at Stortinget (arkivfoto) vedtok nye anbudsregler for ferjestrekninger. (mer…)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Sinte velgere er lei av skandaler
  Bistandsaktuelt: Midt i valgkampen kom landets anti-korrupsjonsbyrå med en kritisk rapport som viste at regjeringen hadde brukt over 130 millioner kroner av statens penger på en oppgradering av president Zumas privatbolig på hjemstedet Nkandla.
 • Feilslått anbudspolitikk truer bussjåføren
  YTF – Yrkestrafikkforbundet: Det ensidige fokuset på lavest mulig pris i bussanbud påvirker forhandlingsklimaet foran årets hovedoppgjør.
 • – Microsoft blir snikinnført
  – Digi: Det kan være i strid med anbudsreglene å ikke konkurranseutsette anskaffelser. Venn ønsker imidlertid ikke å navngi hvem han sikter til.
 • Økt gebyr gir fri levering
  Namdalsavisa: Må følge anbudsreglene . … Kolvereid har hatt et mottakstilbud fra før, men det er nå investert 2,4 millioner kroner i utbygging (illustrasjon) .
 • Markedet skal fikse biffen
  Politikk og samfunn og Helse og velvære og Økonomi og finans – Lengre sak i Klassekampen: Han beskriver barrierer for økt bruk av private som blant annet komplekse anbudsregler , mangel på kompetanse i kommunene, store forskjeller……og nevner blant annet den såkalte eldrebølgen (illustrasjon) .
 • Retorikk og uanstendighet i politikken
  29. jan. : …setter innkjøp ut på anbud – som er en konkurranse i å være billigst og best og der leverandørene strekker seg til det ytterste, så kan vi kanskje anta at staten sparer for eksempel 20 % i forhold til om ikke anbudsreglene hadde vært gjeldene.…fart at man må ha på seg verneutstyr (illustrasjon) dersom en skal driste…
 • Moss kommune glemte anbudsreglene
  Moss Avis: Overskridelser i millionklassen har preget gang- og sykkelveien langs Osloveien. Nå gir Østfold kommunerevisjon refs for manglende oppfølging av anbudsreglementet. (mer…)
 • Fikk 15 mill. i straffegebyr
  iTromso.no: …fylkeskommunen overtredelsesgebyret for brudd på anbudsreglene i forbindelse med tildelingen av hurtigbåtkontrakt på strekningen Tromsø-Skjervøy og Vikran-Tennskjer-Lysnes. Fylkeskommunen ble innklaget av selskapet RunEco. (mer…)
 • Fylkeskommunen ilagt bot på 15,2 millioner
  Troms Folkeblad: FINNSNES: Klagenemda for offentlige anskaffelser har ilagt Troms fylkeskommune en bot på 15,2 millioner kroner for brudd på anbudsregler . (mer…)
 • Fylkeskommunen får gigantbot
  NRK: Kofa ilegger fylkeskommunen straffegebyret for å ha brutt anbudsreglene i forbindelse med tildelingen av en hurtigbåtkontrakt mellom Tromsø og Skjervøy og Tromsø-Lysnes.Troms fylkeskommune (arkivfoto) er ilagt en straff på 15,2 millioner kroner av… (mer…)
 • – Fornøyd med Vegvesenets reaksjon
  EL og IT Forbundet: …anbud til de priser KB Electrotech har tatt oppdragene til. Hele deres anbudspolitikk har gått ut på å underbetale montørene i forhold til tariffavtalen og derfor har de kunne tatt oppdragene til så lav anbudssum, sier Jan Henrik Larsen. (mer…)
 • UDI sjekket Oppdal
  Psykiatrisk: Står kommunen fast på sitt avslag blir det en ny runde, og da må Norlandia og Hero sikte seg inn mot neste anbudsrunde. – Aktørene må uansett søke på nytt, slik er anbudsreglene , bekrefter førstekonsulent Nina Anette Endresen. Stjørdal er også omtalt (arkivfoto) (mer…)

google-336×280

Anbudsregler

Enige om kraftutbygging i Tolga

Sporten på nett / Sport: …oppstart allerede i 2014. Vanlige anbudsregler vil sjølsagt gjelde for prosjektet, så næringslivet i regionen må være konkurransedyktige… (mer…)

Entreprenørene presses i tid på milliardanbud

Bygg: …vil kalle det direkte uansvarlig. Både Statens vegvesen og Jernbaneverket har mange ganger lovet bot og bedring når det gjelder anbudspraksis , men likevel fortsetter etatene å presse entreprenørene på tid når store anbud skal regnes. (mer…)

Konkurransesløseri

Bergens Tidende – Dinmat.no: Det har i lengre tid utspilt seg en selsom forestilling om flybussene i Bergen. Et etablert flybusselskap er blitt utfordret av en nykommer som har satset masse penger på å etablere en konkurrerende rute. (mer…)

Sarpsborg torv, del 2 – og noen andre betraktninger?

Lengre sak i MC-Web: Spørsmål som må være relevant til torvsaken: Har alle anbudsregler blitt fulgt? Hvilket bystyre har godkjent planen med pisserenne og…De var i vedlikeholdsfri granitt eller betong (illustrasjon) . (mer…)

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1