Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 28

OMVISNING: Den tunge bagasjen

En artikkel fra Kulturhistorisk museum og en fra Norges Bank: Utstillingen er UiOs hovedarena for Grunnlovsjubileet 1814-2014. Fotokunstner Lill-Ann Chepstow-Lusty og numismatiker Svein Gullbekk, fikk frie tøyler til å kuratere en utstilling hvor begrepet Frihet…
(mer…)

Øystein Olsen. Foredrag på Historisk museum

– Norges Bank: Sentralbanksjef Øystein Olsen holder foredrag på Historisk museum i anledning ustillingen Den tunge bagasjen som markerer Grunnlovsjubileet 1814-2014.

Årets Spelkalender er klar, 28.05.2014

Norsk Amatørteaterforbund: Grunnlovsjubileet , opera, kongesoger, Prøysen og byvandring er noe av det de mange friluftspill kan by på.

Utstillingsåpning! Peder Balke: Visjon og revolusjon / Thomas Falstad: Polygon Window

Tromsø By: Balke var også en politisk visjonær i sitt syn på de sosiale forholdene i sin tid – og er derfor naturlig å trekke frem i museets markering av Grunnlovsjubileet .Falstad er kjent for malerier (illustrasjon) og skulpturer som…

Diskotek for ungdom 30.mai

Kultur – Samsen Kulturhus: Fritidsetaten Øst, Fritidsetaten Vest og Samsen kulturhus går sammen for å lage et stort diskotek for ungdom i anledning grunnlovsjubileet .

Scener fra norsk kristenliv

– Sjømannskirken: Den norske kirke ved Kirkerådet har i forbindelse med grunnlovsjubileet tatt initiativ til vandreutstillingen Scener fra norsk kristenliv med bilder av Adolph Tidemand .

Grunnlovsmarkering for alle elevene i kommunen

– Aure kommune: Grunnlovsjubileet ble markert i kultursalen for alle elevene i kommunen som går i 1. til 4. klasse, i etterkant av det kongelige besøket den.

Ga bort en halv million

NR – Nea Radio: Komplettering av drilluniformer i forbindelse med grunnlovsjubileet og deltagelse på Landsfestivalen i Trondheim.

Satte spor etter seg i bydelen

Blad: I anledning grunnlovsjubileet har forfatteren spesialskrevet en akt med tilknytning til de historiske hendelsene på Eidsvold. … Fikk sitt åndelige (illustrasjon) gjennombrudd den 5. april 1796, på åkeren hjemme.