Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 24

Liv og røre på Kristin-markedet

25. jun. : I lys av grunnlovsjubileet blir det moteoppvisning fra perioden 1814 til 2014. Ansvaret for dette har Runa Forren og Kari Skjetne Solstad som fikk mye fortjent ros for kostymene i Skottet i Buvika. … …lørdag og grilla (illustrasjon) laks i friluft på søndag.

Feirer Grunnlovsjubileet med UNG 2014

25. jun. : Fra 25. til 29. juni samles 12 000 deltakere til fem dager med feiring av ungdomskultur i alle former og farger i Trondheim.

Bydel Bjerke markerer 200 års jubileumet for 1814

25. jun. : Bydelen ønsker å markere grunnlovsjubileet i 2014 for å skape tilhørighet og historisk bevissthet om lokalhistorien og de hendelser som utspant seg i vårt område knyttet til den nasjonale… Også nevnt: Groruddalen (arkivfoto) (mer…)

Gratis transport til Grunnlovsjubileet 28. juni

Gulen kommune: Det er satt opp gratis busstransport til Gulatinget frå Brekke, Evindvik og Sløvåg og båt frå Mjømna. Gjester som kjem med eigen bil må parkere i Eivindvik sentrum og nytte seg av skyttelbussen derfrå til Gulatinget.

Varm velkomst for Skibladner

Gudbrandsdølen Dagningen: Olsen sier også at det har vært spesielt i år på grunn av grunnlovsjubileet .

Foreslår nytt flagg

Gudbrandsdølen Dagningen: – I anledning Grunnlovsjubileet synes jeg det er viktig å skape debatt om dette temaet.

Historisk flaggheising på Hadeland

24. jun. : I Hadeland fredag skrev folkemuseets Maja Musum at «grunnlovsjubileet er en mulighet til å ta opp samtalen om det norske fellesskapet i, og hvem som faller utenfor».

Temadag om tekstiler

Norsk Husflidslag: Utstillinga er en del av Grunnlovsjubileet og Festspillene i Nord-Norge.

Grunnlovsjubileum med besøk i verda til eidsvollsmannen Ole Elias Holck

24. jun. : Sogn og Fjordane fylkeskommune inviterer saman med Høyanger kommune og Riksantikvaren til feiring av grunnlovsjubileet på futegarden Alværn i Lavik 29. juni. Stikkord er Ole Elias Holck, boklansering, utstilling, musikk og mat.