Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 23

– Utrolig artig å vinne

Røyken og Hurums avis: Vinner av Hurum kommunes fotokonkurranse i anledning grunnlovsjubileet er kåret, og Knut Sandvik gikk av med seieren. – Det er utrolig artig å vinne, sier hobbyfotografen.

3948 tegn fra TypoBerlin

24. jun. : Da Norge gjorde seg klar til å feire 17. mai med grunnlovsjubileet som ramme, satte jeg kursen mot designkonferansen TypoBerlin.

Få oversikt over spel i hele landet

Bøes Film og Teater: Grunnlovsjubileet , opera, kongesoger, Prøysen og byvandring er noe av det vårens, sommerens og høstens mange friluftspill kan by på.

Olsokseminaret

Stiklestad Nasjonale Kultursenter: «Vor kristne og humanistiske Arv» som omtales i Grunnlovens paragraf 2, har røtter lenger tilbake i vår historie enn 1814. Vi må tusen år tilbake i tid for å finne utgangspunktet for dette.

Ungdomserklæringer til arkivering

Ålesund kommune: Seilasen har skapt oppmerksomhet og entusiasme om grunnlovsjubileet på sine mange stoppesteder.

200-årsjubileum for Grunnloven og Mossekonvensjonen

Moss kommune: Logo – Moss 2014 Det planlegges et omfattende program for Grunnlovsjubileet 1814-2014 i Moss. … …ordf;rer Tage Pettersen (arkivfoto) og forfatter Karsten Alnæs. (mer…)

200.000 til Røhnegården

Østlendingen: Røhnegården ble benyttet i forbindelse med Grunnlovsjubileet i vår. … Nå har Stiftelsen UNI ført seg opp på lista over støttespillere til det omfattende oppussingsarbeidet (illustrasjon) av en av Hamars eldste bygårder.