Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 23

Bilder frå 17. mai – 1

– Bygdabladet – Bokn: Nå kan du sjå 127 bilder frå dagsprogrammet på den store feiringa av nasjonaldagen og Grunnlovsjubileet i Bokn. … Viss nokon av ulike grunnar vil ha bilde fjerna, vennligst ta kontakt med jardar.havikbotn@bokn.kommune.no eller SMS (arkivfoto) 98221508.

Informasjon frå Lotteri- og stiftelsestilsynet: Momskompensasjon for frivillege lag og organisasjonar

– Haram kommune.

HØSTEN 2014 I BODØ

Nordnorsk Opera & Symfoniorkester : Vi feirer grunnlovsjubileet med en storslagen og unik konsertstafett sammen med syv andre norske orkestre.Sammen med Pias Ballettstudio (arkivfoto) presenterer vi den populære balletten Nøtteknekkeren av Peter Tsjaikovskij, om Marie, Misha og alle eventyrene…

Kronprinsene la ned krans i Roskilde

Kongehuset Det norske Kongehus: I kveld er både Kronprins Haakon (arkivfoto) , Hennes Majestet Dronning Sonja og den danske kongefamilien til stede i Københavns opera, der Folketinget og regjeringen inviterer til festforestilling i anledning Grunnlovsjubileet.
(mer…)

10.06. UTSTILLINGSÅPNING: ARBEID PÅGÅR! FELLESSKAPETS ARKITEKTUR OG LANDSKAP

DogA – Norsk Design og arkitektursenter: I grunnlovsjubileet 2014 viser seks statlige aktører for første gang hvordan de former Norge med viktige hverdagsbygg som togstasjoner, veier og kraftverk, kulturbygg, fengsler og høyskoler.

Erna Solberg legger ned Nord-Norge!

Nordlyspuls: *Dette innlegget kunne vært skrevet for lenge siden. … Erna Solberg (arkivfoto) legger ned Nord-Norge!

Bilder fra Grunnlovsjubileet

Evje barneskule: Her kan du se mange bilder fra det flotte Grunnlovsjubileet som ble arrangert på skolen den 8.mai.

Mandagsmonolog: På gjengrodde stier

Den Nationale Scene: …William i Lyst og Last”- en fortelling om Shakespeares sonetter på Det Norske Teatret våren 2014. Som et bidrag til grunnlovsjubileet 2014 fremførte han Ibsens” Terje Vigen”på NRK2 direkte fra Riksforsamlingsalen på Eidsvoll.

Dansk-norsk festforestilling

Regjeringen: Som norsk statsminister er det fantastisk å se at det norske grunnlovsjubileet feires også her i Danmark. … Vi har også et felles ansvar for de arktiske (illustrasjon) områdene.
(mer…)

Miljøpartiet vil redde jordbruket

– nationen: – Det er bare å se på pengene som er brukt i for eksempel grunnlovsjubileet , uten at man nødvendigvis skal sette de tingene opp mot hverandre.Vår løsning kan få Stortinget (arkivfoto) ut av jordbruksklemma, og samtidig gi en ny, grønn retning…