Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 22

Grunnlovsjubileumsrabatt på MyHeritage

Genealogi.no: Fra MyHeritage har vi fått følgende jubileumshilsen i sammenheng med Grunnlovsjubileet – og den deler vi gjerne med alle. Lenke til MyHeritage finner du blant annonsene i høyre ramme på genealogi.no!

200-årsjubileet for Norges grunnlov

Asak skole i Halden: Fredag 16. mai var hele dagen viet til grunnlovsjubileet med sang og skuespill, med leker fra gamle dager og en stor jubileumskake.

200 år i Vågå i løpet av ein time

Gudbrandsdølen Dagningen: Vegar Vårdal hadde sydd saman ei markering av grunnlovsjubileet med 22 nummer som tok utgangspunkt i den folkelege musikken frå 1814 og fram til i dag.

Matforsyning blir aldri en parentes i historien

Bondelaget: – Det har ikke vært mat til alle i dette landet de siste 200 årene, har historikere minnet om under grunnlovsjubileet, trass i samhørighet med Danmark og Sverige. KrF er nevnt i artikkelen (arkivfoto)
(mer…)

Politisk korrekt kulturliv

Kultur – aftenposten: Eidsvollsmennene dukker opp både i kirker og på scener, og skal vi tro jubileumskalenderen til Grunnlovsjubileet , vil viraken fortsette ut året.Tenk hvor uspiselig det ville ha sett ut hvis en privat sponsor ga Nationaltheatret arkivfoto:…

Kongeparet på besøk i kommunen vår

En artikkel fra Halsa kommune og en fra Dagen: Ordfører geleidet kongeparet på en runde rundt skolen hvor de først møtte Halsakoret med dirigent Sander Van der Loo, deretter fikk de utdelt et kompendium som viste hvordan de har jobbet med Grunnlovsjubileet fra Malene Øren Skålvik fra…
(mer…)

FOREDRAG: Penger og frihet

Kulturhistorisk museum: Utstillingen er UiOs hovedarena for Grunnlovsjubileet 1814-2014. Fotokunstner Lill-Ann Chepstow-Lusty og numismatiker Svein Gullbekk, fikk frie tøyler til å kuratere en utstilling hvor begrepet Frihet…
(mer…)

Vi er den kjipe naboen i Europa

NRK: Grunnlovsjubileet har gitt oss mange anledninger til å tenke over dette spørsmålet, men vi har ikke grepet dem. (arkivfoto)

– hva er egentlig det?

Senter for atferdsforskning – UiS: UiS markerer Grunnlovsjubileet og UiS-forsker og sosiolog Anders Vassenden deltar i et åpent seminar som ser kritisk på det norske. Han tar for seg «Norskheter i flertall – frustrasjon i både hverdagsliv og forskning». Tweet.
(mer…)

– Ei historisk oppleving

Sunnmøringen: Ordføraren i Stranda ser tilbake på to flotte dagar i hovudstaden i samband med Grunnlovsjubileet . Han fekk også med heim kongeleg helsing. … Onsdagen var det middag i Oslo rådhus (arkivfoto) med ordførar Fabian Stang som vertskap.