Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 21

Grunnloven er medienes grunnmur

Dagsavisen: «…kutte 50 årsverk av de få som er igjen. 700 må gå fra Amedias 57 bedrifter, det hjelper lite at LO er en av de største eierne», skrev Stavanger Aftenblad-kommentator Sven Egil Omdal noen dager før 17. mai-feiringen og grunnlovsjubileet . Artikkelen nevner også Ulven (arkivfoto)

Marsj jubilerer

BAnett – Sør-Helgeland: Søndag arrangeres Kvaløymarsjen for 24. gang, og i år har arrangørene kombinert den med grunnlovsjubileet .

Operasolister i verdensrekordforsøk

To artikler fra Boarding og Fræna kommune: For å markere grunnlovsjubileet og utgivelse av albummet Uhørt Grieg har Reza Agahmir fra Iran samlet det ypperste av norske mannlige operasolister i Reza e iRagazzi – Reza og gutta.…gutta velkommen på flyplasser langs denne konsertruten (illustrasjon)…
(mer…)

Fylkesturene er kongeparets favorittgjøremål

Nationen: I tillegg til alle faste poster, inkludert 17. mai, skal de kaste glans over feiring av grunnlovsjubileet , statsbesøk og besøk av kongelige fra en rekke land, inkludert Israel, Tyskland, Belgia, Sverige og Danmark.

Veteranstafett skal innom Fosen

Fosna Folket: Ifølge et rundskriv fra organisasjonen blir stafetten arrangert i året for 200-årsjubileet til den norske grunnloven, og vil bidra til markeringene rundt grunnlovsjubileet .

Vil igjen bli størst i landet

Haugesunds Avis: Arrangementet på Tveit har lenge vore det største i landet, men i fjor blei dei danka ut av bygda som står i sentrum for grunnlovsjubileet , Eidsvoll.

Ordførarar frå heile landet på Slottet

Jondal kommune: Grunnlovsjubileet – ordførarsamling på Slottet.

Grunnlovsjubileet – Allting Framtidsløfter for barn og unge

Bodø kommune : Ved 200-årsjubileet for Grunnloven, ble alle barn og voksne invitert til å delta på det historiske alltinget, 21.mai k.13, på Damskibskaia ved Løvold.
(mer…)

Festspill med rockefot

– Bergens Tidende – Dinmat.no: Grunnlovsjubileet er et viktig tema for årets festspill, og var også et viktig tema for talerne på Festplassen. … Kronprins Haakon (arkivfoto) klarte ikke å holde rockefoten i ro da Datarock og elever fra Olsvik og Skranevatnet skoler slo an tonen for årets festspill.

Publiserer hovedfagsoppgaven som 76-åring

Universitas: Vi møter Karsten Alnæs ved flytogterminalen, før han skal videre til Molde og Kristiansund for å holde foredrag om 1814 i forbindelse med grunnlovsjubileet.
(mer…)