Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 20

Klokkergaarden Kultur- og Naturbarnehage

Drammen kommune – Politikk og lokaldemokrati: I forbindelse med grunnlovsjubileet er plastlekene låst ned, og sekke- og potetløp, kaste på stikka og vippe pinne er igjen populære leker. … Når ungene lager mat, lærer de også matematikk (illustrasjon) .

(mer…)

Besøkte gamle trakter

– Lister24: Bakgrunnen for besøket, er grunnlovsjubileet og årets storstilte feiring av nasjonaldagen.

Operasolister i rekordforsøk på Røssvoll

Fræna kommune: I forbindelse med grunnlovsjubileet, har Reza Agahmir fra Iran samlet det ypperste av norske mannlige operasolister i Reza e iRagazzi – Reza og gutta. … …operasolister sette verdensrekord i flest konserter (illustrasjon) på 12 timer.
(mer…)

Flott av OIF 17.mai

Orkanger IF: Et stort antall aktive og andre medlemmer fulgte oppfordringen om å kaste glans over Grunnlovsjubileet .

Markering av Grunnlovsjubileet 26. mai

– Meråker – lokal portal: Meråker Historielag markerer 200-årsjubileet for vår Grunnlov.
(mer…)

Broderlenke også på Brekkåsen

Trønderbladet: – Etter oppfordring fra Grunnlovsjubileet , Eidsvoll 1814 og ordfører Jorid Jagtøyen, laget alle elevene og ansatte ei broderskapslenke slik de gjorde på Eidsvoll i dag kl. 12.0. Dette fordi det var den 20.mai 1814…

Kong Nor

Nordsjøfestivalen: Grunnlovsjubileet skal markeres med en storslått folkemusikalsk hyllest, bygget rundt myten om Kong Nor som samlet Norge til ett rike.

Kongeparet hyllet i Aure

– en artikkel fra Nesteklikk og en fra nationen: Kongen og dronningen innledet sin fylkestur onsdag – og smilte om kapp med solen på første besøk i Aure.
(mer…)

Kongeparet på festgudstjeneste i Trondheim

En artikkel fra Dagen og en fra NRK: Kong Harald og dronning Sonja deltok tirsdag på den økumeniske festgudstjenesten i Nidaros domkirke i forbindelse med grunnlovsjubileet.
(mer…)

Festspillene åpner med en spektakulær, fargesterk og tankevekkende forestilling om frigjøring

Bergen Filharmoniske Orkester : Utgangspunktet for denne verdenspremieren er det norske grunnlovsjubileet og frihetskamper i India, Sør-Afrika og Palestina.