Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 19

Fotballens globale kraft

– BI: Og de andre partiene kan vel ikke mene at Stortinget (arkivfoto) i høst skal markere grunnlovsjubileet med å fatte et vedtak mot et flertall i folket? (mer…)

Global politisk avsmak

– Morgenbladet: Og de andre partiene kan vel ikke mene at Stortinget i høst skal markere grunnlovsjubileet med å fatte et vedtak mot et flertall i folket?

Later ikke som lenger

– Dagsavisen: Grunnlovsjubileet : Det finnes et annet Norge – et Norge med mobbing, diskriminering og forskjellsbehandling. … Nytt museum blir 382 millioner dyrere MUNCHMUSEUM: Den totale prislappen for et nytt Munch-museet i Bjørvika (arkivfoto) blir på knapt 2,8 milliarder kroner.

Bio-
dynamisk friskus

Dagsavisen: Grunnlovsjubileet : Det finnes et annet Norge – et Norge med mobbing, diskriminering og forskjellsbehandling.

Dobbelt opp med svømmeforslag

Dagsavisen: Grunnlovsjubileet : Det finnes et annet Norge – et Norge med mobbing, diskriminering og forskjellsbehandling.

Møt veggen i hagen

Dagsavisen: Grunnlovsjubileet : Det finnes et annet Norge – et Norge med mobbing, diskriminering og forskjellsbehandling. … Nytt museum blir 382 millioner dyrere MUNCHMUSEUM: Den totale prislappen for et nytt Munch-museet i Bjørvika (arkivfoto) blir på knapt 2,8 milliarder kroner.

Månedsbrev mai

Langenes skole: En ny sang i anledning Grunnlovsjubileet . … Røverhuset luktet skikkelig ekkelt, men grisene (illustrasjon: ThorRune / Wikimedia) bodde jammen under der.

Bærums Verk-spillet 2014 – Aktiv I Oslo.no Bærums Verk-spillet 2014

En artikkel fra Aktiv Oslo og en fra Bærum Kulturhus : Den lokale teatergruppa Bærums Verk-spillet feirer grunnlovsjubileet med eget teaterstykke med forestillinger fra torsdag til søndag. Teaterstykket “Frihetsdrømmen” tar for seg den dramatiske perioden i 1814,… (mer…)

Vinnertegningen er kåret

Stortinget: I anledning grunnlovsjubileet inviterte Stortinget (arkivfoto) 1.-4. klasse over hele landet til tegnekonkurranse, der elevene ble oppfordret til å tegne en forside til Grunnloven.

Kongen invitert til jubileum

En artikkel fra NRK og en fra Finnmark fylkeskommune / Finnmárkku fylkkagielda: 70-årsmarkeringa i Øst-Finnmark er Finnmarks bidrag til grunnlovsjubileet. … …men ble på slutten av krigen brukt som sykestue drevet av Røde Kors (arkivfoto: Master isolated images) . (mer…)