Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 19

Starter med penger på konto

Østlendingen: Søndag ble grunnlovsjubileet markert med festkonsert i Ringsaker kirke. Samtidig startet orgelaksjonen. – Vi har allerede 123.800 kroner på kontoen. Det er fantastisk, sier Alice Myrvaagnes.

Hyller Grunnloven med kristen storsamling

Dagen: Arrangøren tror på fulle hus i Hedmarkhallen når grunnlovsjubileet skal feires i felleskristen regi på Kristi himmelsfartsdag.

En ny broderkjede

Dagsavisen: Grunnlovsjubileet og de mange møtene med enkeltmennesker har ført til at jeg sterkere enn noen gang føler på det ansvaret vi alle har for å beskytte grunnverdier i grunnloven, folkemakten og ytringsfriheten. Arbeiderpartiet er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Slik blir årets kammermusikkfestival

– Aftenbladet: – Det var et litt mislykket forsøk på å tematisere rundt grunnlovsjubileet . … Konsertene (arkivfoto) er er spredt over flere arenaer, Stavanger domkirke, Skur 2, Fartein Valen-salen i Stavanger konserthus og Utstein kloster, samt Folken, Spor 5 og Skeiloftet.

Hopp under nyhetssakene Nordvik: Feira grunnlovsdagen i forsamlingshuset

Todalen.no – Surnadal, Nordmøre : Han startet med grunnlovsjubileet og Eidsvollmennene fra 1814. Etterpå var han innom jordbruksoppgjøret, og pekte på viktigheten av selvforsynt matproduksjon, i en verden med stadig vekst av innbyggere.

Dagen åpnes av elevene, med felles dans i skolegården kl.09.30

Olderskog skole: I ukene før 6.juni, jobber vi med Grunnlovsjubileet . Trinnene jobber med dette som tema, og vil på åpen dag, presentere noe av sitt arbeid.

Grunnlovsgudstjeneste i Nidarosdomen

Sta. Katarinahjemmet : Tirsdag 20. mai kl. 16.30 holdes en nasjonal økumenisk gudstjeneste i Nidarosdomen i Trondheim i anledning grunnlovsjubileet .

Grunnlovsseilasen 2014: Fest på Fosenkaia

– Trondheim kommune: Skuta er på tokt kysten rundt, fra Hammerfest (arkivfoto: Simo Räsänen) til Oslo, som et ledd i grunnlovsjubileet .

Christian Frederik på plass

En artikkel fra Romerikes Blad og en fra Stortinget: Dette er en gave fra regjeringen til Stortinget i forbindelse med grunnlovsjubileet.
(mer…)

– Alt gikk helt smertefritt

Romerikes Blad: Eidsvoll verk: Ledelsen og de ansatte ved Eidsvollsbygningen er storfornøyde med gjennomføringen av grunnlovsjubileet , og klarer ikke å finne noe som gikk galt.